söndag

tydligen är jag arg för jag skriver i 180 km/h

har ätit ett typ kilo glass rätt ur paketet. en dålig ovana. 1 blir fet 2 blir ledsen 3 tål inte mjölk så jag pruttar dessutom så jag blir 4 ännu mer ledsen.

dagens arg:
är arg på folk som får allt men ändå inte gör något av sina liv. 
som är uppvuxna med tak över huvudet, trevliga grannar, föräldrar som bara gör sitt bästa av sin situation, kanske en liten hamster nånstans, köttbullar och veckopeng.
som ändå blir deppiga och ätstörda och arbetslösa och inte klarar skolan och inte klarar nåt för att åh vad det är synd om mig åh stackars mig jag fick bara allt jag ville utom my little ponyslottet därför ska jag skära mig för att jag bara får mat och hem och kläder men mina dumma grymma föräldrar gav mig inget slott så allt är deras fel åh vad jag är MISSLYCKAD.

seriöst.
det är för fan bara att rycka upp sig och ta ansvar för sitt eget jävla liv.
sluta klaga och acceptera att man känner sig misslyckad, eller göra något åt det.

om ni tar åt er och tycker att jag är en dömande jävla skitstövel så fine. 
det här är vad jag tycker just nu, jag är så jävla jävla less på i-land och emos.
det finns inget som heter "misslyckad" seriöst. fatta nån jävla gång.

4 kommentarer:

 1. Okej, visst har du rätt om folk som har en till synes "perfekt" tillvaro, men det behöver ju ikket vara på detta vis. Folk kan ju må psykist dåligt på grund av annat änn att de bara gått "utför" för dem. Men emos, dessa djävlar.. Är en helt annan sak.

  SvaraRadera
 2. Det är inte konstigt att så många människor i våran omgivning mår psykiskt dåligt, kolla runt dig, kraven är enorma. Bara för att man har tak över sitt huvud och får matriella ting så ska man inte vara lycklig, man borde väl ha lite högre krav än så? Sen måste väl alla få vara deppiga ibland, det är ju bara naturligt liksom. Det viktigaste är väl att man tar och är tacksam för de som är bra i ens liv. Ellerhur?

  SvaraRadera
 3. asså serri det fattar jag med men jag är så less på att validera folk och deras val. less på när folk får all hjälp de kan men ändå har inställningen att bup är skit och livet suger. fast de får pengar från soc bara super upp allt. nej. jag borde förlåta och förstå men jag är bara less på det.

  SvaraRadera
 4. Fast det är inte samma sak. Om man får hjälp då håller jag med, då ska man ändra attityd det är trots allt en chans att "förbättra" sitt liv. Men sånt här är så komplext, när man väl har kommit så långt att soc betalar ens räkningar eller att du går till bup så är det ju något som är fel. Då kanske du inte har kontroll över dig själv eller dina känslor längre. Dock tycker jag inte man dadda med folk som har tex. ADHD eller Boderline det är bara dåligt för dem, underlättar inte ett piss.

  SvaraRadera