lördag

JAG SKA SLÅSS


(hela historien börjar med att joel stjäl lite vin av sara på en fest i juni och hon får honom att betala tillbaka priset för hela boxen, varpå han sticker därifrån och sen sms-ar MIG för att berätta hur dum sara är. vadå, tror han jag ska stötta honom eller? haha.)

men nu är det fan nog. fittemo som tror han kan kaxa hur mycket som helst på internet utan några som helst konsekvenser. det roligaste är ju att i verkligheten vågar han inte göra ett skit, utan lunkar iväg med sina båtfötter och trollnäsa. åh vad arg jag är. kan ju citera några smarta grejer han skrivit nu igår angående att sara uttryckte varför hon inte tycker om honom.

Jonqen
idag 03.42
oj, jah tar upp en sak som hände för femton månader sen men jag är jättejätte emo (och alla jag träffat säger så) så jag tar upp en sak som hände för jättelänge sen och jag går fortfarande självömkan för det. buhu dt är så synd om mig och jag är genetiskt missanpassad och förtjännar att kastas i gaskammaren men buhu


Jonqen
idag 03.44
poppare är fan den fitttigaste subkulturen, elitistiska jävla as (detta tkr även greenhat och allla andra jävla vanlig
a människor)

tidigare grejer han sagt är bland annat att han tycker sara borde få en kniv omvriden i livmodern, att pandasoppa är en flata och andra lysande saker. eller just ja, skrivit, inte sagt. han vågar ju aldrig säga det irl.


men klockan elva på måndag är det fan nog. jag har aldrig slagits förut, så det ska bli kul att se! jag har ju ändå gått ett halvår i jijutsu eller hur fan det stavas.
vi möts i rutan.

2 kommentarer:

  1. vilken idiot, polisanmäl det det är kränkningar

    SvaraRadera
  2. vi tänkte göra det men vi är för snälla.
    han är ju ändå min blivande mans bästa vän. vill inte hamna i kläm!

    SvaraRadera