lördag

lovely

jag drömmer om lolitaklänningar, orgier i rosa spets och volanger.
för första gången sen jag började älska stilen för fyra år sen ska jag faktiskt köpa en riktig baby-klänning. senare planer är att så småningom bygga upp en hel garderob.
min fina vän hanna gunseus som jag var hos igår på världens mysigaste kräftskiva (har inte varit så mätt på typ tre år) är sjukt bra på att sy. hon har lovat att sy en exakt kopia av
min favoritklänning från angelic pretty och jag är i extas över det.
det kanske vore en idé att lära sig sy själv?
nja, jag har inget tålamod.
lär mig hur man får tålamod först!


mål: se ut som en liten bakelse som sett på moondreamers för länge!

pandasoppa? lolitakawaiimoshimoshisoppa? tokfiasoppa?
det är inte kul att ha samma stil hela tiden. helt enkelt.

idag är jag snarare nån som kollat på my little pony för länge. det enda vettiga jag gjort idag är att tvätta, rengöra med aceton, balsamera & locka håret på mina 9 nya MLP´s som kom på posten igår. tradera och ebay är mina nya favoritkompisar!
där finns allt man kan önska sig.

3 kommentarer:

 1. men gumman! lolita är så jävla fab! men alltså vi måste åka på uppcon i februari och gå på catwalken, jag kan låna en lolitaklänning då kanske om du har två? ehehehhehehe <33 love ya darl. och du måste lägga upp bild på dina nya ponys! jag saknar dig, kanske jag får komma och besöka dig någon gång framföver?

  SvaraRadera
 2. åh, jag älskar din header. den är helt underbart snygg

  SvaraRadera
 3. åh niklas, jag är pepp jag! kanske kan kombinera uppcon med sthlm, hade ägt. fast jag har lite fördomar om uppcon, för att jag ahtar cosplayers = TÖNTAR

  det ska jag!
  åh snälla hälsa på mig!  jennifer: tack så hemskarns mycket!

  SvaraRadera