lördag

grow up

i cant breathe and i am so dizzy i am about to faint. after my shower i had to sit down again and when chopping veggies for dinner i was so lightheaded i almost fell aside. but whatever, it will pass. hopefully it is the coffees fault.

tonight, i am going to a party with my emofriends at ersboda.
most fo them are aged around 15, and i sometimes get the feeling i should stop hanging with them, grow up, cut of my panda and start to go to clubs.
but why should i? unlike playgroundtwist-malin who did that, i can still be drunk as hell and puke in a corner with my underage friends, since it is more fun! i enjoy the fights and the crying, i enjoy the drama.

or am i wrong? should i grow up = be boring?
can you have fun as a grown up?

9 kommentarer:

 1. "håller med!
  fetton borde gå och gömmas ig på nåt bootcamp nånstans, och särskilt de som pratar om enbart bajs i sin blogg! skämmes hanna. "
  VAFAN är detta för jävla kommentar??? dom du uppenbarligen har skrivit i dennism s blogg?!?!?! är du sjuk i huvudet?

  SvaraRadera
 2. haha åh vad kul med nån som verkligen bryr sig!

  ja, det skrev jag, och jag står för mina åsikter, till skillnad från du, anonyma tråkiga mänska.

  ja, fetton borde gå och gömma sig i en garderob och svälta tills de blir smala och snygga igen.
  då blir världen en bättre plats! sen får man ju välja själv om man gör det eller inte. jag själv lever ju knappast som jag lär, haha!
  nomnomnom mat

  SvaraRadera
 3. jag hoppas verkligen att du bara skrev så för att kamma besökare och inte för att du håller med, för den smutskastningen och så vidrig det äcklet är mot hanna är ju helt cp. hahah. hanna. som att jag känner henne. hahaha. men ändå.

  SvaraRadera
 4. OOH EMO GIIIRL! wuuhuu konstigt att du kom med i min blogg, för jag har en emofångare, du måste vara en listig liten jävel.

  Och jag kan ju faktiskt inte snacka elakt om en mörkhyad för jag tkr inte de e ngt fel på de =), men jag ska tänka på saken. Ngt elak kan jag säga någon gång :P.

  SvaraRadera
 5. Tycker det är lite fegt att vara anonym. Har man en egen blogg SKA man länka till den, oavsett vad man kommenterar. Man ska kunna stå för sina åsikter i vått och torrt, även om det kan "såra" eller göra folk förbannade. Personpåhopp à la "du är dum i huvudet" visar dessutom bara på ett eget bristande intellekt, då man måste ta till osmakliga kraftuttryck som det. Man ska kunna vara otrevlig med stil! Men sån är bara jaaag...trala lala!

  Ja, månadens ELLE var oerhört fin! Blir så glad av Heidi Klum, hon känns så naturlig, smart och rolig. En kvinna man vill käka middag med, helt enkelt.

  Och om Carl Jan: Ja, han är fan wonderbar! En riktig gentleman.

  SvaraRadera
 6. Att växa upp behöver väl inte innebära att man blir tråkig heller.. Som jag brukar säga: "Man är inte mogen, förrän man vågar vara barnslig"
  Bara för att man inte är full som ett ägg och spyr i hörnen (det sistnämnda låter ju iofs inte speciellt roligt) behöver väl inte det innebära att man har tråkigt.
  Jag skulle ju vilja påstå att jag har vuxit upp ganska mycket, men det betyder definitivt inte att jag inte har kul. Det har jag för det mesta faktiskt.
  Jag säger bara, det blir vad man gör det till.

  SvaraRadera
 7. trubbel:men hon får väl ta lite skit, herregud! förresten, ofta hon ser vad jag skriver och går och spyr upp sin middag.
  jag blir då inte sur om nån säger att jag skulle vara snyggare om jag var smalare. för dte skulle jag! OCH HON MED
  silly: silly...
  sussannatorarpsbabks0n: håller med, otrevlig med stil JA TACK. försök få silly här ovanför att fatta det. aja, inte så lätt när man knappt kommit in i målbrottet.
  markmannen: ja fan jag håller med. ska sluta med hörnspyadnet nu!

  SvaraRadera
 8. men gud förbannat cutta inte av dig håret:( du kommer lämna mig o bli klubbbrud, du kan va båda, miss u darl

  SvaraRadera
 9. äh, alltså, tycker bara att hon är så sjukt mycket snyggare nu och bara såg patetisk och ful och blek ut när hon var anorektisk. sen har hon ju lite mer värda värderingar nu, känns ovärt att hacka på någon som faktiskt blivit frisk. tillslut.

  SvaraRadera