måndag

how to: thinspobok


ett eget thinspoblock är ett fantastiskt sätt att få utlopp för lite kreativitet och kanske även lite uppdämda känslor. att klippa, klistra, skriva och måla är som terapi för brustna ana-hjärtan!
gör såhär:
skaffa dig en bok.
jag har köpt mitt på bokia för 39 spänn, det är ett skissblock vilket innebär olinjerade sidor. man kan ta vilket som helst egentligen.
klipp & klistra
det kan vara på smala människor, mat, svanar, fjärilar, enhörningar eller annat snyggt och thinspirerande. jag brukar hitta gamla veckorevy-tidningar i väntrum hos t ex tandläkarn. annars kan man ta sin mammas. eller varför inte vara hederlig och lägga lite pengar på en ny tidning? det bär mig dock emot eftersom man då ska klippa sönder en sprillans ny tidning.
diagram
som visar hälsosamt bmi (huvva, håll dig under 17!), din egen viktkurva, vilka mål du når osv är praktiskt att ha till hands.
att kolla upp och skriva ner livsmedel med lågt kaloriinnehåll är också kul.
skriv thinspo-texter
använd några av de här citaten eller kom på egna. har du nån fin dikt i stil med "flikkan står på bron flikkan grät och hoppade" är det också finemang. sångtexter är alltid en hit!
sen kan du måla, riva, böja, spy på, vad du vill, i ditt block.
fantasin är den enda gränsen! nu kör vi! wohoo!
stay strong starve on!


bilder ur mitt eget block:


6 kommentarer:

 1. åh jisses, bilden längst ner till höger, får jag gifta mig med dig för att du ritat den och åhh vad jag är kär vill ha den assstttor över en hel vägg mmmm

  SvaraRadera
 2. Hahah Agnes du är så underbar!
  Btw så klickade jag på den där citatlänken och personalen brukar alltid kolla vilka sidor man är inne på så jag komemr att få onda ögat för det där ^^

  Men åh, din blogg är fin, och jag hoppas att du inte är superduperserri för jag tycker att min Agnes är fin som hon är, så länge hon slipper svälta! Eller tycker om dig ändå om du gör det, men ja, vet inte vad jag ska säga! Vanessa tycker om Agnes iaf!

  SvaraRadera
 3. åh äälskar dina block, dom är så inspirerande

  SvaraRadera
 4. gillar dig vännen VARFÖR är du så kreativ förstår ej hur du orkar

  SvaraRadera
 5. Du är ju helt otrolig när det kommer till att rita. JAG HATTAR DIG OKI?
  NEJJ JAG BA SKOJA ÄLSKAR DIG OKI?

  SvaraRadera