måndag

om hur jag är

internet har dåligt inflytande på mig.
jag får prestationsångest av alla som är snyggare, rikare, påhittigare, smalare, kreativare, roligare och kändare än mig. jag vill vara som de, vill passa in och vara fin och duktig och skriva "tack för att ni läser min blogg ni betyder otroligt mycket".
men det gör jag inte.

det beror väl på att jag innerst inne inte orkar satsa. att ge mig helhjärtat in i något, länge. nej, jag gör saker halvklara och brinner snabbt ut, sen börjar nästa projekt och jag byter totalt åsikter igen, slänger ut det gamla och in med något annat. ständigt dessa faser.

5 kommentarer:

 1. Det är rätt så intressant att se människor som förändras och lever livet på riktigt. Hellre många faser att se tillbaka på än inga alls. Se på Blondinbella bara, hon är väl inte ens 18? Redan försöker hon uppträda som någon seriös businesskvinna (okej, hon har mycket pengar visserligen), ack så tråkig. Sen så ser hon ju så perfekt ut. Ständigt samma blekvita leende. Ne du, massa creds till dig för att du faktiskt är rolig, inte alltid snyggast, och gör fina saker man blir glad av. Sånt inspirerar till att göra det man vill. Bli inte präktig och tråkig som de andra.

  SvaraRadera
 2. One day you're in, next day you're out, som Heidi Klum säger. Det är bra att du ändrar smak och tema jämt. Fast iof kanske det inte finns någon som fastnar för ens blogg då man är en förvirrad identitetstörd tonåring som både du och jag och alla är förutom blondinbella. (HA-HA)
  Men sötnos, det är svårt att bli känd och vara indie samtidigt <3

  SvaraRadera
 3. skulle det inte vara oerhört tråkigt att vara som blondinbella eller kenza? Tänk att minsta lilla felsteg och alla som idag älskar dom imorgon kommer hata dom. Därför ska man vara tacksam för den lilla ánonymetitet man har, men jag förstår vad du menar, ibland önskar jag åxå att jag var som dom,

  SvaraRadera
 4. jag som alltid beundrat dig för att du är som du är. (det där lät inte bra, men jag tror du förstår vad jag menar) puss

  SvaraRadera
 5. käraste bästa agnes! Fråga inte hur jag hamnade här, det var en lång väg. Jag ska nu erkänna att jag fastnat och streckläst din blogg nu i typ en timme.
  Du är grym och jag känner hur det kliar i fingrarna att få börja skriva på min egen igen, men vafan, jag kommer aldrig bli lika bloggcool som dig, men banne mig, jag gör det för min egen skull då! Om inte annat. och fin var den också! Själv använder jag de mallar som finns, fattar niente av html-tjaffs. Puss! /Schmäckis-sandro (jag tror jag ska ge det en chans, jag finns på Sandrasblablabla.blogg.se!)

  SvaraRadera