måndag

en plastpall, en soptunna och en fittfot


kom just hem från en after-work-promenix. jag försökte att inte bry mig om smärtan i min fot jag fått efter att jag hoppat på en plastpall i hoppet om att den skulle gå sönder så jag kunde klämma in den i soptunnan vid kajen i centrum. lång historia, fråga inte ens varför jag försökte få in den där. gav upp promenaden efter ett tag och när jag tar av mig strumpbyxorna har jag världens djupa sår som ser ut som en nermensad vagina. kul.

lyssnar på britney och tänker att jaja livet är ju inte så illa ändå, och snart är det fransk film på tvåan, de har fransk filmvecka. perfekt, jag som både ska börja se film och åka till frankrike! ni brukar vara så bra på att tipsa om film, kära läsare, kan nån skriva några bra franska filmer jag inte får missa? helst med snygga brudar i.

8 kommentarer:

 1. DANS MA PEAU! Skitblodigt med en snygg tjej som cuttar sig hela tiden typ. ÄGER

  SvaraRadera
 2. brudar brudar brudar! vill kramas mer med dig! mera! MERAA!!

  SvaraRadera
 3. Män härregud! Se till att din skötare rengör noga och klämmer ihop det där ordentligt!

  SvaraRadera
 4. Le fabuleux destin d'Amélie Poulain!!!!!!!!!!!!
  den är himla bra och fransk

  SvaraRadera
 5. Typiskt Amelie, eller som den heter egentligen "Le fabuleux destin d'Amélie Poulain", fransktalande romantisk film.. Erkänt bra film, som bland annat har fem oscarsnomineringar och ett flertal andra filmpriser.. Har dock inte sett den själv, men den står i min bokhylla, med den svenska titeln, om jag inte minns fel..

  Även Wages of fear, eller "Le Salaire de la peur", ska visst vara en rätt bra film, har dock inte sett den heller, men den finns i lägenheten den med..

  Om du vill veta mer om dom så kan du ju kolla på IMDB.com, där finns typ allra flesta filmer som släppts offentligt..

  SvaraRadera
 6. FAN VAD ALLA TIPSAR OM AMELIE JAG HAR SETT DEN REDAN IDIOTER KAN NI INTE BÄTTRE

  SvaraRadera
 7. Angel-A. Otroligt vacker. Om två personer som möts; en vacker, lång, blond kvinna och en kort, deprimerad man.

  SvaraRadera