söndag

läs min blogg, vinn ett spakit! --LÖGNAREN I MIG KOMMER FRAM--

jag älskar mina läsare. min omröstning här på sidan avslutades nyss och det ni vill ha är gratis drinkar och cigg. hoho! får se hur jag löser det, datorer har ju inte utvecklats så pass att man kan få precis vad man vill ha ur dom om man bara trycker på en knapp. får väl donera en slant till teleporteringsforskningen eller vilka som nu jobbar på att knäcka det problemet!

annars ville ni ha videobloggar. det tyckte jag var lite lamt. videobloggar är sååå tråkigt. fast inte om man bloggar om nåt kul. men vad tycker ni är kul!? i was born to make you happy!

å och dessutom har min kära lilla blogelilogg fyllt 80 i bloggläsare via bloglovin. grattis! vid hundra får jag väl se till att ha de där gratisdrinkarna redo för er.ps. hatar såna här inlägg som bara handlar om min blogg men jag skiter i det nu

2 kommentarer:

  1. meh! Vart är mitt spakit?! Videobloggar är aslamt. jag kollar aldrig på dem, det förstör illusionen av att alla modebloggare är coola och oeuppnåeliga. SÄMST!

    SvaraRadera
  2. Åhhhh, jag som röstade på de där jädrans sminktutorialsarna för jag är verkligen dum i huvudet och kan inte det! Jädrarns. Men du kan ju göra videobloggar OM det :)

    SvaraRadera