UNGSGRÖNSAKER!!!! RECEPT.TIPS
1. ta fram en massa grönsaker som finns i kylen. morötter, rovor, palsternackor, lök, purjolök eller vad du nu har hemma. se till att nån (typ pappa) städat köket innan så det är fint och kul att vara där.
2. sätt på nån ball musik
3. skala skiten och hacka i lika stora bitar. hårdaste grönsakerna tar längst tid i ugnen så ta dom först och släng in i ugnen.
4. häll olivolja i håret och i en ungspanna, ugnen ska ha 200 grader värme i sig.
lägg i grönsakerna som är hårdast och skjuts in i ugnen! under tiden hackar du lök, paprika, tomat och annat som är lite mjukare än rotfrukterna. sen slänger du i dom också.
5. passa dig för att ha i fänkål, jag gjorde det misstaget och fy fan, gud har uppfunnit en lakritssmakande grönsak och det är så jävla äckligt.
6. blanda runt, salta, peppra, skjuts in i ugnen tills det är mjukt, rör om ibland. typ en halvtimme eller mer beroende på hur stora bitarna är!
NOMNOMNOM
I have to say!!
SvaraRaderavitlök är även gott att mosa ut på , mmmm yum yum yum yum yum yum yum yum
ha i honung också?
SvaraRaderaDet funkar skitbra att koka de hårdaste grönsakerna en liten stund, då slipper de ligga och bli soggiga i ugnen. Och så brukar jag ha sesamfrön över hela kalaset, det är kung. MEN GLÖM INTE RÖDBETORNA NÄSTA GÅNG!!!!
SvaraRaderaLagade allt enligt dina anvisningar. Var noga med leendet också! Fabulös guide.
SvaraRaderaFörövrigt är tröjan du har ¨på dig ungefär den finaste någonsin.Gillar bloggen!
Jaha, och var har du broccolin då?
SvaraRadera