lördag

Ungdomen idag ska utrotas

En bön till folk i min generation:
Okej, hej my fellow ungdomar. En bön till er följer här:

Kan ni börja bete er som folk nu så att de som tycker vi är barnsliga, idiotiska och dumma kan få äta upp sina ord nån gång. Jag hatar min generation, det enda ni gör är att sitta och spotta på golvet, snusa, mumla osammanhängande, supa, bry sig om paris hilton och ingenting annat, men det värsta är ju att ingen verkar fatta varför jag blir arg på det!?!?

Jag menar, jag kan verka jävligt dum med all min pälsbärande naziromantiserande prakt men jag inser ju faktiskt att det är idiotiskt tänkt av mig, och där har vi skillnaden. Ni fattar ju inte ens! Jag önskar jag kunde avsäga mig mitt tonårsskap och slippa klumpas ihop med er hjärndöda stolpskott men till skillnad från folk som vill gå ur typ moderaterna för att de ledsnat på partiets värderinger så kan jag inte det.

Sluta titta på "mammas pojkar" och sätt på tvåan istället, se en dokumentär, åk ut och res från din jävla byhåla, gör något istället för att sitta hemma och dö och dricka öl. Vad fans ka det bli av oss när vi blir stora hade ni tänkt?!

JAG HATAR ER; NU SKÄRPER NI ER ANNARS JÄVLAR SKA JAG GO COLUMBINE ON YA AsSES

4 kommentarer:

 1. håller med dig!

  btw, tips på hur man får så snygga ögonbryn? vad använder du dig av, penna? hur får du dom så jämna?

  SvaraRadera
 2. GIRL YOU ARE A TICKANDE BOMB!!! men seriously, chillax, det är väl bara ett halvår kvar, sen är du inte tonåring längre! då kommer du fortfarande känna allt det där, men det kommer va ännu värre för det går inte längre att skylla på tonåren! you're still gonna be coolare än anyone av those fucktards though!!!!
  PUSS/Pandabror

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt klart med dej. Dom beter sig så jävla omoget och sitter typ på en "fest" på ersboda typ två stycker och super sig fulla på äcklig sprit som dom fått en A-lagare att köpa ut åt dem när de är 14 år. Det är sjukt att de kan tycka att det är moget ?!
  Det är bara sjukt omorgoet. Jag är själv 15 år men jag håller inte på att supa runt och tycka att det är cool, men jag är endå inte tråkig och aldrig går ut. Jag är med kompisar utan att supa! väx upp nån jävla gång alla fjortisar.

  SvaraRadera