söndag

Soppify-me del 1

Jag antar att ni läser min blogg för att jag är er största förebild i livet och då tänkte jag dela med mig av några enkla regler för att bli mer som jag! Vi börjar med några raffiga...Stiltips:
1. använd aldrig vindjacka, mjukisbyxor eller crocs. inte ens om du är ensam!
2. känner man sig ful blir man ledsen. det är viktigt att må bra och vara glad. därför är det alltså viktigare att stanna hemma och fixa sig i lugn och ro och bli helfin och kanske komma lite sent än att gå till skolan/jobbet i nån halvful utstyrsel och må dåligt hela dagen. bästa tipset är att vara morgonpigg och kliva upp många timmar innan du ska vara någonstans.
3. om du inte vet vad du ska klä på dig, tänk på vilka skor som passar till dagen(väder, aktiviteter osv) och klä dig efter det. man vill ju inte klä sig i helrosa nurseoutfit bara för att inse att det är jättehalkigt och man inte kan använda sina fina små strippskor utan måste ha trasiga buffalos!
4. klä dig efter din kropp. har du feta armar och en hängig mage så täck över skiten. är du kort som jag så använd högklackat.
eller strunta i det. men då blir du FUL! och ska dööö
5. när du shoppar, tänk på om du kommer använda plagget ofta. typ svart, vitt och grått kan man ju ha till allt och kan köpas i mängder!
ps. köp bara reasaker annars blir man så jävla arg när grejerna man köpt för massa pengar sen säljs jättebilligt och man bah ångrar sig och tänker ----varför-------
6. fryser du, använd t ex ylle och päls. djur är alltid varma och bor dessutom utomhus, alltså är det logiskt att man är varm när man har på sig deras hud och hår!
7. få inte hybris för att du är med i en streetstyleblogg för första gången och börja inte skriva om hur folk ska klä sig.


2 kommentarer: