torsdag

guu va ja längtar te filmen ~~~~where the wild things are~~~~~~

NEJ! jag är så less på den där usla filmen "till vildingarnas land" eller "where the wild things are" som den tydligen heter på engelska. eller nä, inte filmen, men alla jävla miljarders indiebruttor som sitter och lägger upp bilder och ba ÅÅH DEN E SE FIIN fast dom inte ens har sett den? seriously vad är grejen? är det bara jag som är less på filmhoran innan den ens kommit ut? åååh morgonilskan kväver mig ända upp i kaffehalsen.

ååh en vakker solnedgång med nå konstiga djur shit då måste filmen va jättebra

ps. dessutom var jag livrädd för boken när jag var liten och det är inget skämt

5 kommentarer:

 1. haha, jag var också livrädd för boken D:

  SvaraRadera
 2. Såg den för någon vecka sedan för att ett pretto tipsade om den..... vadå varför lyssnade jag ens på vad ett pretto tyckte

  SvaraRadera
 3. har ju inte sett hela och visste ju ej att den var prettostämplad, pinigt. gillade ju boken när jag var liten och tycker att iaf början av filmen återspeglar lite olika problem man hade när man var liten på ett fint sätt. dessutom är pojken så himla söt. men men.

  SvaraRadera
 4. tänker inte se den jävla sörjan, såg trailern och arcade fire spelades. kunde inte må sämre

  SvaraRadera
 5. Ja! Boken var ju asläskig, den var ju full av monster och skit. Har traumatiserat för livet. Sen växte man upp och trodde att man skulle slippa skiten, neeeej då kommer det en jävla film!

  SvaraRadera