söndag

modebloggsavundsjukan

jag kan bli superavundsjuk på andra bloggare för att de har mycket mer läsare än mig trots att de är tusen gånger tråkigare. typ modebloggarstereotypen som är så torr i huvet att hon inte ens fattar att hon är vad hon är utan bah "nee jag är originell i mina lacktights". ååh folk som inte inser sanningen = det drygaste jag vet.
men såhär brukar jag tänka: vem tusan läser deras bloggar? det måste ju vara några om möjligt ännu törrare törrböllar som får ut nåt av att läsa lacktightsochbikerjacka.blogg.se. och då blir jag glad, för tänk i så fall vad fabölösa läsare jag måste ha då.

ps. alltså jag blir även avundsjuk på roliga bloggare med mycket mer läsare än mig, men med en liten skillnad: det gör ju inget för de har ju förtjänat min avundsjukhet i och med att de är intressanta. så då är jag bara glad att jag är avundsjuk!

lösning på problemet: bränn upp internet så jag slipper sitta och irritera mig på småsaker

1 kommentar:

  1. Alltså delar hatet speciellt då frokenroos.blogg.se skriver frågor till sig själv i stil med "du har en väldigt unik stil, kan du ge mig tips på hur man får lika snygg stil:)??"

    SvaraRadera