fredag

politik!
i år är det för tusan valår det hade jag glömt!! älskar valår, sist var ju nollsex med allt vad det året innebär (supa slåss och skära sig haha) och jag plus emovänner hoppade från valstuga till valstuga på jakt efter gratis godis, nyckelringar och kaffe. kristdemokraterna vann nog för den där hägglund delade ut våfflor, då blev jag kär. fast vi fick vår lilla tolvåriga punkarvän och göran persson att pop-posa ihop, det tyckte jag var rart. POP UNITE!!!

men det här året handlar om mer än bara gratis kaffe, nu får jag välja också! mitt första val, gud så spännande. ett problem bara: jag har inga egna åsikter. missförstå mig inte, jag har jättestarka åsikter men jag kan byta dom hur lätt som helst. ena dagen älskar jag lolitamode, vegansk mat och moderaterna och andra dagen hatar jag det djupt och har bytt till nåt annat. till exempel är jag ju både med i moderaternas ungdomsförbund och samtidigt med i rättvisepartiet socialisterna. hur ska jag välja?!

lyssna till mitt hjärta: så vänster det går
lyssna till min tonårsrevolt: nazisterna
lyssna till mina bloggläsare: gratis cigg och drinkar?

6 kommentarer:

 1. kör vad ditt hjärta säger! hehe sportar det för att jag också är vänster. däröfr är jag anti-blått :(
  annars kan du ju muta blånazisterna med gratis cigg och drinkar! så de blir röda! woho!

  SvaraRadera
 2. HJÄRTAT BABY, HJÄRTAT! <3

  Moderaterna är puckade, onda och inte ens snygga. Onda töntar, kan det bli värre?!
  Dessutom, svenska nazister är ju inte snygga, heller. Trist kalles-kaviar.

  Jag skall rösta på vänsterpartiet, fast jag egentligen sympatiserar mer med F! men fyra år till med terrornätverket alliansen och jag får kronisk kräksjuka.

  SvaraRadera
 3. minns det som om det var igår.
  saknar semi.
  tagga valet

  SvaraRadera
 4. göran persson han verkar ju va snäll iallafall. tack agnes för bra fest igår puss ps lyssna på bloggyläsers cigg o drinkar vem behöver mer..

  SvaraRadera
 5. åh det e andra gången jag får rösta
  för jag e så gammal och världsvan you know!!!
  // die schlampe

  SvaraRadera
 6. Alltså om vänstern hade funnits i ditt hjärta på riktigt så hade du knappast haft några andra valmöjligheter? Jag tycker du kan kasta tärning om det istället eller typ sälja din röst till högstbjudande här på bloggen.

  SvaraRadera