tisdag

*Är en god förebild*

Använda cykelhjälm
Ja jag tycker det är viktigt att Använda Cykel Hjälm eftersom man inte både förstör sin frisyr utan man ser även väldigt löjlig ut. Perfekt om du känner dig alldeles för snygg för ditt eget bästa. Dessutom slipper man dö om man blir påkörd av nån idiot.

Stå för den du är
Har du finnar? Det är ett vanligt problem bland unga. Så är även självskadebeteenden, klamydia, menskoppsläckage med mera. Om du har svårt i livet är det inget att skämmas för, lägg hellre upp bilder på det på din blogg och visa världen att de inte är ensamma.
Ju äckligare berättelse och bild desto bättre, det ska riktigt klia i fingrarna efter att få klösa av finnarna och stoppa dom i munnen.


Ät veganskt
För det är synd om de stackars små djuren som har lika stor rätt som oss att välja om de vill ge bort sin bröstmjölk/hud/inälvor/grisfötter till någon annan. Ett pälslöst djur är ett fult djur, så köp din väldigt realtistiska fejkpäls på h&m, fortsätt hata folk med äkta päls och ät lite mer mossa.

4 kommentarer:

 1. Usch, jag råkade just spy lite när jag såg bilden på finnarna eller vad fan det nu var :/ Inte okej, jag hade ätit en rågod frukost!

  SvaraRadera
 2. älskar dig agnes, och din fina sarkasm <3

  SvaraRadera
 3. Åhh man kan tro att du varit gift med en finne ;) Sen har du aldeles rätt om cykelhjälmen. Man känner sig jättetöntig men det är ju bara för ens eget bästa man använder den. Bra att skydda det viktigaste man har. Hjärnor väver ju inte ut på nytt.

  Kramar från Agnes

  SvaraRadera