fredag

Utskriven från pysket!

Jag har inte mått så bra på sistone och har funderat på om jag ska skriva om det på bloggN eller inte. All denna offentlighet är kanske inte så bra. Men skit samma, jag tänkte att jag ska vara ärlig mot mig själv nu och om det är samma sak som att visa upp mitt privatliv på internet för mig så får det vara så.
I lördags blev jag iallafall inlagd på psyket där jag varit en vecka nästan, och jag har mått väldans kasst med panik och ångest och rubbad verklighetsuppfattning. Gud vad hemskt det låter.
Nu försöker jag att ta en dag i taget, ta allt som det kommer och ska chilla lite med allt vad festande, jobbande och ställa-krav-på-en heter.
Även om jag mår idag mycket sämre än vad jag gjorde för några månader sen så mår jag mycket bättre än i lördags, och det är alltid nåt. Vi får se vad som händer med allt. Om jag ångrar bittert att jag skrivit det här eller inte. Skit samma, vi låtsas att det är terapi för mig! Oroa er inte, allt blir bra.
För att inte tråka ut er läsare här kommer bilder på hur en mänska kan se ut före och efter att hennes liv har xX-slagits i spillror-Xx

Före psyket:
Image and video hosting by TinyPic

Efter psyket:
Image and video hosting by TinyPic

vad tycker ni är mest fashion? själv tänkte jag köra på bandage och namnlapp runt armen i sommar, känns helt rätt

16 kommentarer:

 1. Jag vill inte skriva åååh gumman jag finns här för dig men alltså på något sätt vill man ju säga något! Du vet att vi är många som alltid står bakom dig Agnes! :*

  SvaraRadera
 2. Agnes, du är så fin och modig och klok. Jag hoppas att du snart får må bättre än du gör nu.

  SvaraRadera
 3. känns som jag borde skriva något men kommer inte på vad. hoppas bara att det blir bättre...

  SvaraRadera
 4. Krya på dig fina du! <3

  SvaraRadera
 5. Dagen-Efter-Psyket-looken är het i sommar, jag kör också på den! massor av pepp till dig, du är awesome

  SvaraRadera
 6. den övre bilden är finast, go go sparkelin eller vad du känner för, du är vin whatsoever <3 saknar dig min lilla babytiger!!!

  SvaraRadera
 7. övre bilden är en mer raffig outfit, jag vill också ha ett sådan armband GRRRR


  saknar dig babytiger!!!

  SvaraRadera
 8. Du är modig Agnes, jag hoppas att du mår bättre och så. Passar på att svara på ditt senare inlägg också, jag mår väldigt bra av Belle&Sebastian.

  SvaraRadera
 9. äeeh måste bara säga att psyket inte är så illa ändå. har kört på efterpsyketlooken sedan i julas nu så vadefaen.

  SvaraRadera
 10. Så det var dit du tog vägen. Lite ont gör det att se glada Agnes där men, å andra sidan kan vi inte vara glada jämt. Ser av fortsättningen att du mår lite bättre nu, och det är jag GLAD för, tyck så mycket om en du!
  Kramar till dig i massor!

  SvaraRadera
 11. stoooor pandakram till dig agnes, jag kände att jag var tvungen att skriva nåt. men jag brukar vara kass på sånt här, sitter och äter vaniljglass nu i soliga skåne. ska tänka på dig och hoppas vi syns inom en snar framtid, för det är väl på tiden. må väl, du är en inspiration!

  SvaraRadera
 12. jag har inte läst din blogg på jättelänge och helt missat detta och det var länge sedan man stötte på dig men du vet ju att jag tycker att du är en av dom bästa i hela världen fast vi nästan aldrig ses

  SvaraRadera