lördag


såhär ser jag ut när jag är hemma och myser i jönköping hos cornelia och clara. jag är sjuk, det är tråkigt. ja, jag sminkar mig och fixar håret när jag är sjuk och hemma, why shouldnt i? min filosofi i livet är att man kan ha mysiga kläder på sig bara de är snygga, man behöver ju inte ha mjukisbyxor och crocs, man kan enkelt byta ut det mot tygskor och haremsbyxor och slänga på ett härligt halsband och vips så är man kalasfin igen. och känner man sig snygg så blir man friskare fortare. och om man äter mycket glass.

känner mig lite dum för att jag försummat mina små rara läsare ett tag nu så här får ni junilistan som kompensation, alltså vad jag lyssnat på i juni och inte det där eu-partiet man kunde rösta på 06. först kommer några skitsorgliga låtar för jag hade en deppig vecka typ adagio (skära-arm-med-rakhyvel-låten från fucking åmål) och koyaanisqatsi. sen följer lite mer hoppfulla låtar typ too drunk to fuck och en ravelåt, för att sen avslutas med mina favvilåtar just nu. = povel ramel, david guetta och annat man blir glad i hjärtat av.

3 kommentarer:

 1. tänkte bara säga hej, jag tycker du är allmänt... cool är ju rätt töntigt att säga men du fattar? läs inte min blogg för jag verkar skittöntig och tråkig där, men jag e jätterolig egentligen.

  (fast skrev den ändå så du kan kolla, om du vill heh)

  SvaraRadera
 2. Lilla hjärtat mitt. Krya på dig! Puss

  SvaraRadera
 3. sag bloß, du kannst Deutsch? ^^ if not... damn nice wicked pics hehe.

  SvaraRadera