söndag

you see me driving down the street, i look so fucking good


idag ska jag och cornelia för omväxlingens skull gå runt och sitta i parker och äta glass, känns nytt spännande och fräscht såhär i Juli månad ;-)

nån rebecca ville att jag skulle berätta hur jag sminkade mig i pandavideon. jag sminkar mig som jag alltid gör, alltså. 1 fett med concealer, den grönfärgade över det röda i ansiktet. sen på med mary kay foundation, täckande och ljus. vid tinningarna och hela vägen under ögonbryn till ögonlock täcker jag med vitt fetsmink från griams, kan köpas på typ buttericks. skitdåligt för hyn men vit som en clown blir man om man nu vill det. sen målar jag kråkspark och eyeliner på ögonen, pudrar på vit ögonskugga över allt där jag lagt vitt fetsmink så jag fixerar det typ. limmar på lösögonfransar, pudrar på rouge och vips så är jag klar. fan känner att jag vill måla på papper hur jag gör, asså visa för att ni ska fatta för det här var ju skitsvårt att förstå.

DAGENS INSIKT:
i alla tidningar står det såhär "sno looken, köp den här mascaran och måla med så ser du ut som drew barrymore" man ba, nä, för man blir faktiskt inte snygg av att lägga pengar på dyrt smink, man blir snygg av att använda det rätt. och det skriver ingen om!!! men vänta ba, jag ska visa hur man gör sig snygg med billigt h&m smink samt smink man fått av sin lillasyster som fått det i en juliatidning. Hahhahahahah fattig.

ps. tänlte bara att ni ville veta att jag verlikgen är en desprat bloggare för jag står i solen i fönstret eftersom det är den enda platsen vi kan snylta internet av vår granne, thanks zyxel, och nån har nog kissat härutanför för när solen steker på luktar det förjävligt. men mitt bekräftelsebehov i bloggen är större än pisslukt och gammfimp och världens långsammaste dator!!!!!! puss

3 kommentarer:

 1. Vad söt du är! Åsså..åå! Kråkspark! Det kan man rita på ögonen, ja ..eller som ett fint promenadmönster tvärs över en vit vägg, men då kanske det heter kråkfötter...

  SvaraRadera
 2. fina hatten och fina tjejen, puss

  SvaraRadera
 3. Igår såg jag dig och cornelia vid sergles torg, eller du vet där under, bredvid designtorget och det där.
  Min första tanke var "kolla en panda i stockholm" min andra var "HELVETE DET ÄR AGNES DET ÄR PANDASOPPA JAG DÖR JAG DÖR!!!!!!"
  Sen tänkte jag gå fram och säga hej men ni var så långt borta...

  SvaraRadera