fredag

aquariuuuuuuz

Image and video hosting by TinyPic

hare krishna rama rama nu ska vi på pluto och känna kärleken flöda cuz those fjollträsk bitches need zum norrlandysh lovin sweet sweet hippie löövin mmmmmm

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. men för helvetet.. Det ser ju oerhört coolt ut, verkligen supertfjortisbilden du fick till där, men det är för fan ingen bardisk ni sträcker ut er på, utan min säng!!!! Hopp ner! Tack.

  SvaraRadera
 2. Nu ska jag äta frukost.

  SvaraRadera
 3. förlåt. det var dumt att försöka ta fina dekadenta bilder och allra dummast att ta det i din lägenhet. men jag blir faktiskt ledsen, jag tycker vi var fina. smen jag förstår om du bara ser det som att vi försöker vara coola med alkohol. alkohol är inte coolt egentligen. det är supertöntigt. men hellre det än heroinsprutor!!!!!!!!

  ät frukost och pilla in morgonsnusen och ta en långprommis med jörgen så ska du se att du inte blir lika bitter över att vi unnar oss lite alkoholfritt vin på fredagkvällen.

  SvaraRadera
 4. Haha! Ja, hellre det än heroinsprutor.
  Vill inte göra dig ledsen. Trodde du skulle censurera mitt inlägg, genomsyrat av mitt usla morgonhumör, men icke då. Excuse-moi, sötnosen. Inga mer kommenterarer i din blögg. PS: Klart ni är finast! ..men det var ju Min säng (eller tallrik! ..eller var det tändstickstavlan med Bodens fästning..??)

  SvaraRadera
 5. Appappapp! Inte smutta på pappas whisky!

  SvaraRadera
 6. FÖR HELVETE nu får ni ge er jag blir tokig. åååååh herremyfuckinggod jävla föräldrar asså. whiskeyfittan var typ en halv centiliter kvar i och den stod på diskbänkshoran så jag antog att pappakuken inte ville ha det som var kvar i den utan lämnade till efterkommande generationer som ville sova i lägenheten aka MOI please visst jag kan slänga dina gamla glasflaskor och panta dina burkar när du varit här och levt loppan men om sarea inte ens kan få dricka upp slatten i whiskeyslusken så va fan då kan ud slänga dom själv. SLUTA VA SÅ DRYGA JAG FÅR FULLSTÄNDIG PANIK
  xoxo morgonhumörsdotter

  SvaraRadera
 7. Jävlar vad snygg du är!
  Shit pommes frites.
  Var har du fått tag på skorna förresten?
  love it

  SvaraRadera
 8. tack pattyfatty jo jag har köpt dem på topshop, de guldiga. de svarta är från camden market i london, leta på typ bluefox eller odium efter likadana.

  SvaraRadera