måndag

statistik!

HAH! har just upptäckt att man lätt kan hitta statistik för sin blogg nu för tiden. Måste ju dela med mig lite.
HELLO YOU 753 READERS FROM USA I LIKE YOUR TACKY ESTETIK AND ANDY WARHOLS THE FACTORY IN THE SIXTIES AND THATS IT
på andraplats i tävlingen folk som kollat min blogg genom tiderna kommer tyskland, tätt följt av finland. jag får 270 besök varje dag här, i genomsnitt. folk hittar hit tack vare violas, niotillfems och tommie xs blogg. och såklart har folk googlat hit sig, via mindre självklara ord som bland annat "foki naken", "swan brooner" och "emochan".
mest lästa inlägg är frågesvaren, mitt försök till att förklara pandastilen, samt flickor jag bevakar på bilddagboken. oooh spännande, kan inte ni som läser skriva hur ni hittade mig?

15 kommentarer:

 1. jag vet inte hur jag hittade dig men jag vet att jag är ditt största fan (jag är seriös). var kan man se så där rolig statistik?

  SvaraRadera
 2. förklaringen av pandastilen först o främst men sen så hittade jag dig via bdb också och började följa dig

  SvaraRadera
 3. En gång 2006 så sågs vi på trästock och jag ba Åh vilken snäll tjej!!!!! Sen dess har vi gjort lite olika saker tillsammans, tex hängt på samma fik och gått i samma klass. Har hängt med från då din blogg startades, alltså borde jag få något slags pris.

  SvaraRadera
 4. en kompis berättade om dig och jag blev kär i dina videobloggar och sätt att se på saker

  SvaraRadera
 5. var tretton och ville va cool. Hörde talas om pandapoppare och tyckte det lät kul men fattade inte riktigt galloppen, så jag googlade och hittade dig!

  linnea

  SvaraRadera
 6. jag hittade hit via radisorna.blogspot.com
  fråga mig inte hur jag hittade dit, sånt kan man ju inte ha koll på. Men jag gillar dina livsfilosofiska inlägg och dina bilder, dom är roliga och ärliga. Har följt din blogg ett tag och det här är min första kommentar. roligt.

  SvaraRadera
 7. Har läst sedan typ maj förra året. Hittade dig via Killercolours och bah: WOW! KAN MAN BLOGGA SÅ HÄR??
  Underbar, mystisk och rolig, HUR LYCKAS EN BLOGG VARA ALLT DET PÅ EN GÅNG?!

  SvaraRadera
 8. Tror jag hittade dig på bdb från början.
  För sådär 2-3 år sen kanske?
  Har följt sig slaviskt sen dess :3

  SvaraRadera
 9. Tror jag googlade Jönköping!!!

  SvaraRadera
 10. Googlade på pandapopare eller något i den stilen.

  SvaraRadera
 11. venne, men jag tror jag hittade din blogg via tommie x men innan dess har jag nog sett dig från niklas. eller om det var från bdb. hur som helst är din blogg totally amazing! första gången jag kommenterar btw så HEJ!

  SvaraRadera
 12. På någon annan Midgårdares bloggiiiis. Tror jag i alla fall. Fast jag minns oftast fel.

  SvaraRadera
 13. en kompis länkade dig. Du är rätt awesome må jag säga.

  SvaraRadera
 14. Var lite av en stalkare typ... kom in på din bilddagboken av att du hatade på mig på apberget en gång för 1356 år sedan. Så älskade jag att hata dig litegranna tills mitt lilla hat försvann och allt som fanns kvar var en fascination av dina fantastiska bilder och din passion för att måla. Din blogg är nu en bibel och en av mina favoriter!

  ...och nej jag är ingen finnig tönt som inte har ett liv och önskar jag kunde vara någon annan så därför stalkar jag dig. Jag är en helt vanlig, havnormal mainstream brud som önskar ja stack ut lite mer.

  SvaraRadera