tisdag

gbg vs. sthlms uteställen


okej, fick just en förfrågan på bra uteställen i göteborg. jag har flera bra tips, du kan ju antingen prova feskekörka, där kan du köpa en redig torsk och gå ut och slåss med! nämen göteborg har ju problemet att det inte finns nåt riktigt centrum men du kan ju alltid åka runt lite med spårvagnarna och sjunga håkan. det ligger ju nåt torg nånstans med nån staty på lite här och var, där kan du sätta dig och stirra. nej du synd att du frågade mig för jag hatar den där usla stan.
ps. fast i helgen är det nån BD-kväll där som jag gärna vill gå på. ingen aning om var, fråga på nåt torg.nej, låt oss prata uteställen i stockholm iställen! jag har varit på typ två, nej några fler, och här ska jag lista dem.
vi börjar med lägst poäng och fortsätter uppåt mot nummer ett!

Image and video hosting by TinyPic
collage
på östermalm ligger den här raffiga klubben och dit ska man gå om man inte tror att brats finns på riktigt. för det gör dom! killarna sitter typ *beställer in en hink champagne och väntar på brudarna* och kissiekopiorna bah *flockas* ja bah......................tror inte mina ögonhellströms
billig öl och en härlig blandning av fjortisar, emos och annat fattigt folk som försöker överrösta justin bieber och leila k.
skrika kan man ju göra, eller så dansar man istället under discokulan!
typiskt exempel på ett ställe som blir vad man gör det till, allt beror på inställningen. kan va så jävla kul eller så fruktansvärt tråkigt.Image and video hosting by TinyPic
berns
stort och läskigt och fullt med coola coola människor som ba blänger på en
för att man är en tönt- så man måste blänga ännu surare tillbaka så de inte fattar!!
nä, men så kändes det när jag var där. fast kul ställe för det är så himla många rum,
typ ett med högt i tak som tusan och kristallkronor, och en källare med lite småhemliga smårum.
fast eftersom berns faktiskt behandlar sina arbetare som skit och inte gör nåt åt det så hamnar stället typ längst ner på listan. så illa är det!


Image and video hosting by TinyPic
landet
ute vid telefonplan ligger en restaurang med nån slags övervåning med spelningar och klubbar och sånt. det är värt att åka ut till faktiskt! man kan köpa supergott kaffe på nedervåningen också ifall man inte känner för att dricka sprit. cappucinopartytimeyeah


morfar ginkgo
gulligt ställe som jag snavade över på söder, kommer inte ihåg var det ligger men nånstans där i krokarna runt södra station tror jag. eller så är det ett magiskt ställe som typ diagongränden! a la harry potter! ginkgo tror jag är världens äldsta trädsort också. bara det gör ju stället värt. fast skitmusiken det var just den kvällen drar ner betyget lite.

Image and video hosting by TinyPic
dovas
på fridhemsplan, ligger precis bredvid mitt hus typ och det är så härligt blendmorsigt att ba
"huuurrni ungar ja ska ba kila ner på dååvas å ta en biira me leffe å conny här haru en tjuga te å hyra en rulle på hörnan så leeenge".
dessutom hänger massa hårdrockare där. varför? för att hårdrockare är lika tacky som dovas kanske. eller för att de gillar 28kronors-norrlandsguld. (signes bild)


lövholmsgränd 12
vet ej vad stället heter men det ligger i nåt svart gammalt lagerlokaligt i liljeholmen och där kan man röka inomhus, vara vaken hur länge man vill, köpa gin och tonic för 30 spänn och.......röka inomhus. ska tydligen kännas som berlin har nån sagt. njaaaa. (tommie x's bild)


Image and video hosting by TinyPic
ace
på lördagarna kan man komma in gratis innan 10 och hoppa runt till electro och gladpop med niotillfemwannabees och hipsters samt en och annan fjortis. det lät kanske inte så kul
men det är det!! ace är bästa hoppochstoj-stället om man vill strunta i hur man dansar och ba göra det som om ingen såg på.

Image and video hosting by TinyPic
bonden bar
på samma gata som cafe string ligger bonden bar i en källare, med massa popmusik och äckliga drinkar döpta efter poplåtar. har alltid så jävla roligt här! precis lagom litet och svettigt dansgolv. dra på dig din vippigaste midjekjol och skakaaa rompaah


Image and video hosting by TinyPic
bonden är bäst

Image and video hosting by TinyPic
ingen protäst.

sen har jag inte hittat några fler. vad har jag missat?

9 kommentarer:

 1. jag tror du menar saturn! de har bd-kväll till helgen som kommer.

  och göteborg har visst ett centrum. :P

  dock kan jag väl inte säga att jag har särskilt stor koll på gbgs uteställen heller. även om jag är född och uppvuxen där.

  SvaraRadera
 2. NIVÅ22<3<3<3 hoho should be right at your hoods also. you've been out so much compared to me thought i've lived here longer :O ah wells, i am the homekittie type. still can't believe totorob never took you to ze nivå22! min bästa supertacky place.

  SvaraRadera
 3. Strand för tusan! Hornstull. Och sen kanske baba sonic på mariatorget på onsdagar om man vill studsa till Håkan och kanske hångla lite, om man känner för det. Marie lavaue är ju också bra. Nu blev det kortslutning!

  SvaraRadera
 4. Bonden är bäst, ingen protest. Alltid lika trevligt, mysigt och roligt.

  Vilken tur att vi spelade in lite på Ass in the air-låten. Så sjukt jävla bra.

  Men precis som den anonyma personen här ovan säger, så är Marie Laveau och Strand mycket najs.

  SvaraRadera
 5. Baba Sonic, på Mariatorget.
  Varje onsdag, gratis inträde till elva och stänger vid tre!

  SvaraRadera
 6. men vaaaa. ofta du glömde baba sonic.
  och ace har börjat kosta :(:(:(

  SvaraRadera
 7. hahah åh älskar dovas. den som ligger vid hötorget är också en pärla!

  SvaraRadera
 8. Åh jag kanske borde checka in Bonden då! Ska se Håkan bråkan den 13e och måste fördriva tiden till tåget går för jag vill inte sova hos någon släkting du vet... vet du någon bar/klubb/whatevah eller något annat fancy man kan göra sent på småtimmarna?

  SvaraRadera
 9. Det i liljeholmen som du pratar om är ju Pluto!!! Nice juuu

  SvaraRadera