måndag

tips till oss stackars sverigedemokrater

det är inte så lätt att uttrycka sin kärlek till sverige i det här usla politiskt korrekta älska-alla-landet. så fort man går och röstar på sitt favviparti så tycker alla att man är dum i huvet. men jag har kommit på ett annat sätt för mig att visa er kärlek till alla andra riktiga svenskar som ba gör svenska grejer å gillar svenska saker ni vet de typ.. tre som finns.


Image and video hosting by TinyPic
före: ful och japaninspirerad eller nåt, och vad är det där för brittisk fredperrywannabeklänning? och ryssögonbryn? nä ni. uppcohner är man också. och sur. det är inte svenskt!!! duger ej.

Image and video hosting by TinyPic
efter: istället för att gå och rösta på sd har jag smetat in mig i en gul ansiktsmask, den framhäver mina svenska blå ögon riktigt bra tycker jag. och så är det bra för huden. och folk med bra hy är glada, och glada mänskor går inte runt och tycker illa om andra. vips så blev jag friskförklarad från att vara sverigedemokrat!! snälla dela ut ansiktsmasker i malmö så skjutningarna kanske slutar. är så less påt.
svenska flaggan gul å blå heja heja kan man säga ändå och känna sig snygg mmmm

5 kommentarer:

 1. jag går media foto! det äger, man behöver inte göra nåt lolololo. älskar när du pratar lite på norrländks. he e som underbart att höra påt

  SvaraRadera
 2. Går inte att se efterfotot och mitt internat har av någon anledning blockerat tinypiclänken också.

  SvaraRadera
 3. Alltså åh vet inte vad jag ska ta mig till, du är så grymt bra!!!

  SvaraRadera
 4. anonym 1 :käft
  anonym 2:puss du lyste just upp min dag!

  SvaraRadera