söndag

tja tja bloggen sitter på string och pluggar, det går jättebra för jag kan mer än jag tror men jag har ändå fullständig panik för jag har tenta på lördag och hjälp, jag har aldrig gjort något sånt förut. försöker tänka att det går bra men hjärtat vill bara hoppa ur kroppen på mig hjälp hjälp aaaaaah här får ni en bild på mig när jag flaxar och ba skriker på hjääääälp
har ni inga bra pluggtips? själv brukar jag piffa upp mig lite med en lösögonfrans här och där, då känns det mycket roligare att sitta hukad över skolbokshögen i timmar.

Image and video hosting by TinyPic

"hjäälp" ¡”¥¢‰¶\{}≠≠¿˚∏ŒŒˆÜ˜‡√ÉÉ∑∆∫¯¯˘˘¬ºflˇÇ«»“” wow kolla jag hittade tecknet för stora sigma vänta ska hitta det igen ˚^◊∑ haha där var det!!!! alt + S, fan va bra jag är ∑ ∑ ∑ ∑ ∑ ∑ ∑ ∑ ∑ ∑ hahaaa! man lär sig nåt nytt varje dag
är så jävla nöjd med mig själv

xoxo pluggpsykos

4 kommentarer:

 1. Åh gudars! Tack så himla mycket, så sjukt retro att ba "kan bara säga samma sak om dig" men det är väl det enda jag kan säga. Har följt din blogg i urminnes tider och du äger+ har bäst smak i världen osv.
  Känner din lillebror också så jag har väl avgudat dig i smyg, haha.

  SvaraRadera
 2. gör mindmaps på alla dina anteckningar! det funkar SKITBRA för mej, därmed inte sagt att det funkar för alla, men man kan alltid prova! jag fick godkänt på en tenta som jag inte hade pluggat nånting på tack vare att jag gjorde mindmaps av anteckningarna. score!

  SvaraRadera
 3. FUCK SCHOOOOOL E ALLT JA HAR Å SÄGA

  SvaraRadera
 4. haha asså fick nog av: leran.......... regnet....... men vem vet!! lär ju ha glömt tills nästa år :D

  SvaraRadera