onsdag

cosmic lipstick/snow go

idag lyssnade jag på gamla favvon aquaerobika när jag klädde på mig, en asfin rysk plasttjej, som sjunger på japanska om superhjältar, datorspel och kosmiska läppstift, cant be much better.
ps. tror min kamera är trasig för den tar så underexponerade bilder, fokuserar inte och beter sig allmänt fittigt mot mig. eller så är den ba kaxig ja ba sluta kaxa. eller så har jag bara kommit åt nån knapp.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. bölar snart. sparade bilderna på min iphone för de var så fina. ok dör, har typ aldrig sett nå så gorgeous i hela mitt liv, shit pommes du är så satans snygg

  SvaraRadera
 2. HEJ PANDY jag hade glömt det men sen tittade jag igenom din inspiration och din blogg igen och jag behöver bara säga: DU ÄR SÅ JÄVLA FABULOUS JAG ÄLSKAR DIG!!!
  förlåt att jag snor så jävla mycket från dig men eftersom min blogg bara är för mig och jag länkar till dig så är det okay kanske? *ÅNGEST*
  i alla fall så säg till om jag ska ta bort allt osv men ja. ååååh alltså du och dina kläder/ideer, man bara sprängs av hur fint allting är och man vill liksom visa alla hur fint det är alltså förlåt nu bara babblar jag!! :): ):: ) :): ):)
  I ALLA FALL jag är ett hängivet fan, now you know!

  SvaraRadera
 3. rullis, fin blogg. för jag var ju med!!! nä bra bra. stjäl, älskar när folk stjäl av mig, bara du länkar. du är fin du å!

  SvaraRadera
 4. SV: Den är så himla fin, och Maculin Culkin är such a babe!

  Snygg äru förresten!

  SvaraRadera