fredag

stockholm från sin bästa sida

det här gör mig också superglad, andreas har fotat sitt höstlov här i stockholm och om ni vill se mer av den här usla stan från sin bästa sida så gör ni bäst i att gå in där och kika. jättebra. dessutom är jag med så det blir tusen gånger bättre för jag är så jävla br aaa aaa aa...........

11 kommentarer:

 1. Du tar så fina bilder och du är så snygg!!!

  SvaraRadera
 2. Tävla om 6 stycken sminkprodukter och upptäck en blogg som försöker ändra på den vridna synen på skönhet!

  http://verklighetsguiden.blogspot.com/2010/11/tavling-blackonyx.html

  SvaraRadera
 3. men det är ju för i helvete inte jag som fotat, det är ju hela poängen med det här inlägget. uääääähhh han heter andreas och har en egen blogg, kolla på den istället heregud
  här försöker man va snäll å va får man.
  popluggen.blogg.se/

  och verklighetsguiden, kör upp din jävla reklamlänk i röven din jävla fitta, jag kommer aldrig kolla på din fittblogg av själva principen att jag inte faller för copy/paste-meddelanden. jag blir så himla ledsen av oengagerade folk som du, ni är nästan lika jävliga som kedjebrev.

  SvaraRadera
 4. Kritik kan framställas på andra sätt än just bitskhet.

  Vi märker att du har bara läst de översta inläggen, om du går in på kategorier så kan du se att vi även tar upp till exempel affirmationer som handlar om självkänsla och självförtroende.

  Vi har reklam/tävlingar är för att vi ska få läsare till vår blogg vilket leder till att fler läser om våra tips och vår information.
  Det har ingenting med konsumtionssamhället och göra. Det har helt enkelt med att kunna nå ut och då använder vi de medel som bloggvärlden kräver.

  Vi märker att du är en tjej som gillar att slänga med stora ord och vi hoppas på att du fick en större penis av detta.

  "Ha en trevlig helg :))"

  (Och detta meddelande är inte från Verklighetsguiden utan från mig som person, Julia. Jag har tidigare beundrat dig och trott på dig. Men att du skulle vara en sån fruktansvärt otrevlig person gjorde mig besviken. Jag förstår och du ville ge konstruktiv kritik, absolut. Du misslyckades bara).

  SvaraRadera
 5. Och föresten så misslyckades du med att inte besöka vår fittblogg, då vi nyligen fick din kommentar.

  SvaraRadera
 6. Superfint Stockholms-fångat!

  SvaraRadera
 7. Syftet står i början av inlägget.
  "Jag skriver detta för att jag vill att ni ska veta vad folk gör för att vara smala. Men vi på verklighetsguiden vill verkligen inte att någon ska tro att vi vill att man ska testa på att göra något sånt här. För det är väldigt farligt. Anledningen till att vi skriver detta är endast för att informera. "

  Kändisar / modeller går på vissa dieter eller tar till andra metoder för att passa in i skönhetsidealet, inte bara inför roller.

  SvaraRadera
 8. agnes är världens snällaste och bästa såaaaatehh!!!

  SvaraRadera
 9. Hej agnes! Jag vet inte om jag fick rätt nummer sist men jag dyker i alla fall upp i storstan imorgon. 073-8192868 är mitt nummer, vill ut och göra sthlms natten eller nå!

  SvaraRadera
 10. Jag såg dig o Niklas och någon till i fredags från mitt fönster på String. Det var lite roligt. Tre gånger på mindr eän en vecka! haha

  SvaraRadera
 11. Men så fint! Jag tycker att Stockholm är en jävligt fin stad förresten, bor själv här och jag har ingenting emot det även om det finns de platser som är mindre charmerande. Som Råsundastadion till exempel...

  Sen kan jag verkligen förstå din irritation över att folk inte läser inlägget innan de kommenterar, får sådana kommentarer ofta, typ "fina bilder, har du tagit dem själv?" fastän det står att det är jag, eller "vad duktig fotograf du är" fastän jag skrivit att det inte är jag som fotat. Tröttsamt att folk inte kan läsa ordentligt innan de kommenterar.

  Jag förstår även din irritation över reklamen i din blogg, men jag tycker att du går onödigt hårt åt reklammänniskan. Att ta till ord som "jävla fitta" i vad jag antar är ett syfte att förolämpa (nu tycker jag visserligen inte att fitta är passande som förolämpningsord, vad är så fult med en fitta liksom) känns bara väldigt onödigt & tråkigt.

  SvaraRadera