söndag

brunizååh hatar att va snyggare förr än nu. eller jo jag är snygg nu med men det är ett helt annat jag.
vill va brunhårig och smal, fast så fort jag tar tag i den jävla motionen eller maten så vips går det överstyr och jag svälter mig istället, varför lär jag mig aldrig? det har gått över tre år sedan bilderna ovan togs men jag kan fortfarande inte balansera mig. jag får väl färga håret brunt iallafall, det är ju halvvägs. ha ha. jävla mat!!! jävla kropp!!! jävla huvud!!! ÅÅÅH förlåt blogge men ibland måste man få vräka ur sig

6 kommentarer:

 1. vet hur det känns. är med om samma sak i denna stund.tog mig ur det hela men det sitter ju i som i helvette

  SvaraRadera
 2. Ja det har jag minsann! Min mamma är från Malå, min morfar och mormor är från en by utanför Sorsele som heter Buresjön och min pappa är från Lycksele. Och ja, jag tror faktiskt att jag vet var Saxnäs ligger! Håhåjaja, världen är allt bra liten.

  SvaraRadera
 3. twin peaks och six feet under kan ju vara det skönaste tidsfördrivet jag nånsin ägnat mig åt, om man bortser från den dödliga SATCboxen och trailer park boys. hehe, känner mig så djävla fräsch nu efter flera veckors nejtackande till cigg och sprit, inte likt mig. lär ju dricka, röka och snusa dubbelt upp på nyår bara för att kompensera alla veckor utan. och angående vikt, utseende och dylikt. titta dig i spegeln och skrik "HÅLL KÄFTEN DU ÄR BÄST", kan funka. i övrigt är det en mycket givande raggningsreplik, har själv testat. puss!

  SvaraRadera
 4. du är assnygg nu ju.

  jag funderar på att spara ut mitt hår och låta naturliga färgen komma fram. hmmm.

  SvaraRadera
 5. Den där blågrönaklänningen är <3<3<3osvosvosv

  SvaraRadera
 6. Fin klänning på den högra bilden!!

  SvaraRadera