onsdag

u been savin da earth imma iron da shirt

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
saker jag lärt mig här: stryka skjortor, tvätta fönster, bända upp altandörren med fönsterputsarn när man blir utelåst, att genau betyder precis på tyska, att stella inte gillar tomater, att transor uppträder på bolibompa, skura lampor och lister och mattor och golv, osv osv.
jag förvandlas sakta men säkert till den perfekta hemmafrun. mission nummer 1 in life accomplisheddd

5 kommentarer:

 1. "men ååå vad dryg du är kan du inte ta lite internetironi gå och svält ihjäl du med"

  Skriver den som själv svälter sig inkl. skadar sig. Vem är det som är dryg själv, som inte ens kan tillföra någon vettig kommentar annat än att be andra dö. Det kallas inte internetironi, det kallas trolling = motivlöst nedklankande.

  Mår du bättre av att vara nedlåtande? Jag undrar bara.

  SvaraRadera
 2. du kommer att bli den bästa hemmafrun nånsin.

  SvaraRadera
 3. Du är så fin. Ville bara säga det.

  SvaraRadera
 4. Ironi eller ej, den typen av kommentarer och sättet den är skriven på mottas inte som ironi av människor som du inte känner. Det framgår inte direkt som ett skämt fastän det står internetironi i kommentaren, vilket styrks av den motreaktion som kommentaren redan har väckt, utan snarare som en slags motkommentar eller illvilja. Det handlar inte om ett bättre vetande, jag framför endast det uppenbara. Och det är faktiskt ganska drygt att tro att man kan skriva dylika kommentarer utan mothugg.

  SvaraRadera