torsdag

det här är första gången sen jag kom hit som jag flyttar lite bland känslorna och som världens minsta blötaste vulkanutbrott tillåter jag några tårar. det knakar i mig av att hålla allt tillbaka men jag kan inte börja sakna. jag fokuserar på hur mycket jag saknar mina peruker, korsetter och platåskor istället för hur mycket jag saknar min pudel och min familj och min cornelia och min linn och izabell
jag fulskriker lite istället och försöker få ut tankarna via fingrarna till ettor och nollor och inte gråt snälla inte gråt för jag har just limmat på mig mina lösögonfransar.
barnen springer omkring utanför min dörr. koltrastarna skriker och molnen hotar om regn. 17.14 en torsdag i luxemburg.

4 kommentarer:

 1. Älskling ska vi Skypea sen? Jag saknar dig, men vi ses snart! Jag åker till Bryssel den 11:e Maj, då måste vi ses! Puss!

  SvaraRadera
 2. KÄRA FABULÖSA AGNES. Hemmet och vi gammhärkefolk finns ju kvar här när du än väljer att komma tillbaka. <u är i Luxemburgs finaste grönska och tjänar pengar typ och kommer kunna berätta om våren du var i luxemburg för barnbarna en vacker dag och vad kommer jag berätta jo att jag satt och pluggade upp matte B på grubbe i samma gamla jävla umä.

  Du kommer när du kommer! Wiih Puss!

  SvaraRadera
 3. på tisdag! :)

  SvaraRadera
 4. åh snuttebutte! saknar dig med!!
  saknar att snacka skit(bokstavligen) med dig och hemlisar som man inte prata med nån annan om hihi gossip girl <3 kiss and hugs licky licky sucki sucki

  SvaraRadera