torsdag

framtida yrken

gud vi har som en enda lång frågestund här va, vad mysigt. hej anna panna vattenskalle, du undrade vad jag ska bli när jag blir stor!
okej jag var störtsäker på att jag skulle bli statsminister innan jag ens kunde säga ordet, gick alltid och frågade mamma vem som bestämde mest och då sa hon statsminister, och jag ba ah just ja, det ska jag bli ju.
fast nu vet jag inte. har inget mål med livet, förutom att vara lycklig och shoppa ryschiga pyschiga underkläder härifrån.

lista på yrken jag kan tänka mig:
skomakare (för då kan jag designa skor och misslyckas det har jag ett yrke att falla tillbaka på, och jag kan laga alla mina skor direkt och slipper betala jättemycket för det, här kostar det 500 spänn att byta ut en enda jävla sula)
hotellprovare (fett smart grej nioåringen här i huset kom på häromdagen, istället för att bara vara vin/mat/säng-provare så är man allt på samma gång!)
skäggiga damen (har några strån att stoltsera med samt blond mustasch, vi kan resa runt på cirkus och visa upp oss)
jurist (för man tjänar storkovan och så känner man sig lyckad och får bra självkänsla när man genomgått väldigt lång och krånglig och pluggig utbildning)
illustratör (åh så kul, helst barnböcker eller mode vill jag illustrera)

fast inget av dom kommer jag bli, mitt öde är att bli lärare för jag är 1 besserwisser 2 älskar folk 3 skitsnygg i läraroutfits. eller har ni nåt tips! vad ska ni bli? och varför?

4 kommentarer:

 1. Jag vet inte riktigt vad jag vill bli än faktiskt!

  Fast en fråga, berätta om dina kärlekar. När, var och hur har dem uppkommit? har alltid alltid undrat

  SvaraRadera
 2. NY FRÅGA VEM ÄR DIN BROR OCH SYSTER OCH VARFÖR ÄR DOM BÄST :O :P

  SvaraRadera
 3. Bra fråga där!

  SvaraRadera
 4. Jag vill jobba på ett Naturhistoriskt museum!!! Ordna utställningar och guida runt. Gå runt och götta mig bland uppstoppade djur. Jag kan tänka mig att jobba på ett foto/konstmuseum med. Jag ville bli fotolärare ett tag men insåg att jag inte har tålamod till att se bilder på rosor med vattendroppar och annan skit termin ut och in och försöka ge konstruktiv kritik.

  SvaraRadera