måndag

om aupairlifey

Image and video hosting by TinyPic

åh en fråga! nu är jag igång igen. nellie frågade
1. agnes vad tänkte du innan du flyttade till luxemburg?
2. var du inte rädd för att vara borta i ett år?
3.vad är det jobbigaste och vad är det bästa med au pair life

jag tänkte väl att jag har inga pengar och inget liv, ge mig nåt som tar mig någonstans aaaaah! och så tänkte jag att jag är dum i huvet som åker iväg från allt jag känner till för ett litet hertigdöme i europa. men mest tänkte jag: allt löser sig. tänker man så har man inget att vara orolig över.
klart det är jobbigt att tänka att man är borta så länge men jag tänkte att jag kan ju fejka psykiska problem och skära upp en handled eller två på skoj ifall det blir för jobbigt där, då lär de skicka hem mig. nej inte riktigt, men nåt i den stilen! och ett år är inte så lång tid, jag ska fasktiskt bli 102 så ett av dom kan man väl spendera på något man inte lärt känna än.
det jobbigaste är typ nu när pappan gnällde på min sparris och när barnen gråter och när jag inte vet hur jag ska bete mig för att allt ska bli bra, jag vill ju bara att alla ska vara glada. det är också jobbigt att inte ha ett eget hus att bo i utan att liksom, bo i jobbet. man är aldrig helt ledig. det bästa är när barnen kramar en och säger att man är som en extramamma och ger en tips på hur man gör när man ska tjejtjusa eller när vi leker och dör av skratt.

1 kommentar:

  1. Au Pair livet verkar så intressant! men jag skulle nog aldrig kunna klara av det tyvärr med den livsituationen jag har nu... :( dock intressant att läsa om din tid som Au Pair!

    SvaraRadera