onsdag

Första svaret: Hur man verkar modig, duktig och självsäker


här står jag och ser asmodig asduktig och assjälvsäker ut, ska förklara sen the magic om hur man gör för att se ut så

Du är så BRA PÅ ALLA SÄTT och verkar modig och duktig och självsäker (även om du ibland inte verkar vara det alls, enligt texter du skriver). hur gör du kvinna! love you keep on blogging 4-ever
//sengångare

Hur man blir självsäker: Ha mycket självdistans och skratta åt dina problem ibland. Lita på att du gör så gott du kan i alla situationer du kommer hamna i. Lita inte på någon annan än dig själv, för då blir du bara besviken. Gör saker som får dig att må bra, som att klia loss stora sårskrapor, promenera i höstluften eller äta obskyrt dyr choklad.
För att verka ännu självsäkrare kan du göra såhär när du får komplimanger: låtsas som att du inte bryr dig. Även fast du verkligen blir asglad och borde hoppa runt och krama personen så ska du ba "ja jag vet" och ta ett bloss på ciggen/smaska på mer läppglans/göra nåt annat som ser lite svårflörtat ut. Dock kan detta uppfattas som enbart dryghet, vilket det också antagligen är.
Jag tror att man blir självsäkrare av att fatta att ingen är coolare än nån annan, och alla är precis lika bra/dåliga i grunden. För då är man ju precis lika bra som alla andra, och det är när man slutar försöka vara obrydd och sval och ball som man kan vara självsäker på riktigt. Haha jag är iallafall hellre en tjock liten tönt som säger guu va fiin du eeee till alla jag träffar än en jävla torrboll som står och ser ball och sur ut i ett hörn.

1 kommentar:

  1. Yo gangstah! En tråkig fråga om blogpsot kommer följaktligen: Hur kan man ha stora bilder utan att de blir pixliga? Har testat att ändra storleken manuellt inlägg per inlägg, men det ser bara mongo ut. Har du något bra sätt?

    Btw, är du yeah yeah wow wow

    SvaraRadera