onsdag

svar nummer två på ellies frågor

Image and video hosting by TinyPic
Favoritläppstift?
svart känns ju väldigt trendigt i vinter, prova den gotiska "looken" för en spöklik känsla :) skoja svart är hemskt uttjatat, ta nåt ingen har typ smeta på bajs på läpparna innan du ska på krogen för då slipper du att alla raggar på dig **mitt största problem**

Vart köper du oftast dina kläder?
på h&m... och alltid bara de som är på rea, för jag står inte ut när jag köper ett plagg för fullpris som sedan kommer på rea tre dagar senare. Jag brukade köpa på myrorna och stadsmissionen förut men sedan de började ta 700 kr för ett par använda stövlar gav jag upp.


Image and video hosting by TinyPic
Favoritmat?
det ska vara mycket kladd, mycket smak och mycket grönsaker. gärna vin eller konjak i.
Godaste jag ätit ever var denna sallad som Fridas pojkvän lagade till oss, med massa vitlök och krås och kött och annat franskt smått och gott.

Favoritvin?
rött och billigt! men inte så billigt som gredos, då dricker jag hellre t-röd. lindemans merlot som har blå etikett och kostar typ 80 kr är gott! det brukar jag dricka i badet och leka dekadent med. Här i luxemburg brukar jag köpa vin på småflaskor att ta med mig när jag går på krogen, så jag bara behöver köpa ett glas ute, och kan ha fri bar från min egen väska hela kvällen!


Image and video hosting by TinyPic
Vart är din favorit place i london?
jag tycker om att slänga på lite vax i ansiktet och ställa mig på madame tussauds och vänta på att bli fotograferad. nej skoja, jag råkade hamna på cyberdogs affär i camden och det var den knasigaste affären jag varit i! Så hög dunkande rejvmusik att man typ behövde öronproppar, UVljus och annat diskodunkadunka.

2 kommentarer:

 1. I have no idea what you're eating there,but it looks bloody YUM!
  Love the petrol blues on you-fabulous!xxx

  SvaraRadera
 2. du ska se mitt leénde på läpparna att du svarade på mina frågor, trodde aldrig att du skulle göra det. ehe, tack. eller något liknande.
  dessutom skulle jag inte banga på att ragga på dig även om du har bajs på läpparna! sorry.
  puss

  SvaraRadera