tisdag

dagens hat: spindlar

nytt inlägg. det mest negativa och samtidigt det mest positiva med att bo här: spindlarna.
jag har alltid varit livrädd för spindlar, så länge jag kan minnas. vi fick tidningar utdelade i klassen med olika djur och fakta om dom, och fröken var snäll nog att tejpa ihop uppslaget om spindlar så jag skulle slippa få panik och skrika i klassrummet. tyvärr visste de andra barnen om min rädsla och då jag ej var särskilt uppskattad bland mina klasskompisar slutade jag ändå gråtande i ett hörn den dagen efter att jag blivit undervisad i spindlar från jordens alla hörn av välmenande pojkar.
när jag var sjutton hade jag mitt rum i källaren hos mamma, där jag fick vara ifred i min tonårsångest från resten av familjen, men dock inte från mina kära spindelvänner. tack och lov hade jag uppskattat harry potter och böckerna kom väl till pass med att slänga på inkräktande åttabenade djur på promenad över mitt golv.
nu är jag tjugoett och jag skriker inte längre då jag ser en spindel krypa över golvet, jag kan tillochmed sitta på toaletten med en liten svart sådan i hörnet utan att bry mig eftersom de är så små och tar lång tid på sig att krypa över till mig, alltså har jag lång tid på mig att fly om det skulle behövas.
men
de otäcka jävla spindlarna som är stora som fyra femkronor tillsammans i omkrets, med stora svarta kroppar och snabba ben som får för sig att besöka mig nattetid och chilla på väggen bredvid mitt ansikte är inget jag har lärt mig handskas med. inte heller när TVÅ sådana äckelpäckel har bestämt sig för att para sig eller vad nu spindlar gör ihop, i hörnet av mitt fönster utomhus. jag tänkte ta en bild åt er men jag skulle vara för rädd för att titta på den och bli överraskad av den på min blogg.

det är i princip omöjligt att döda dem med böcker då de rör sig så snabbt också. nyss tog jag vattenslangen och spolade ner kärleksparet i avgrunden samt blötte ner halva husfasaden, men det var det värt. andra bra spindeldödarinstrument är hårspray, spraya som fan tills de klibbar fast i sina jävla ben och inte kan röra sig, sen kan du ta ett paraply och banka skiten ur dom tills de drar sina sista suckar och dör spindeldöden.

jag älskar när de dör, hämnden är ljuv när jag ser att de inte rör sig längre och jag behöver inte längre vara rädd för dem. där fick ni för nätter av mardrömmar och dålig sömn och där fick ni för morgnar jag vaknar och borstar på kroppen i panik över att mitt hårstrå rört mig i sömnen och jag trodde det var en spindel, där fick ni för att ni är så jävla fula.

vart vill jag komma med detta då. jag vet inte kanske säga jag har skitstora spindlar här, större än i sverige och jag är världens bästa som vågar bo kvar trots att jag varit så jävla rädd förut. kanske vill att ni alla ska tänka på saken och förena er med mig i kampen för att döda allihop. spindlar har ingen plats i mitt sverige, och inte i mitt luxemburg med för den delen.
spinnen raus!!!
xoxo spindelhitler

5 kommentarer:

 1. spindlar är det vidrigaste som finns!! det här inlägget gav mig gåshud. så vidriga är dom.

  SvaraRadera
 2. Ungefär såhär brukar jag och min broder göra. Vi har haft två cage-fights hittills. I cagefight #1 vann myran och i cagefight #2 dödade myrorna storspindeln så vi släppte ut lillspindeln som pris för att han var en sådan duktig gladiator. http://mimmielundinnorbergs.blogg.se/2010/july/lattroade-syskon.html

  SvaraRadera
 3. ...men tänk dig in i hur spindeln har det, tänk om DU vore en: Du har slitit stenhårt för att få mat för dagen, kämpat med ditt nät ända från kl 05.30. När kvällen kommer söker du dig nära den där människan som du tycker så mycket om, värmen från hennes hud och andedräkt, doften från hennes diorparfym... Du törs inte ligga kind mot kind med henne, även om det är det du helst skulle vilja, utan sätter sig lite bekvämt med frambenen i kors (korsspindel?) på behörigt avstånd, tycker du. DÅ...! DÖDAR den där lilla bedårande varelsen dig!!! Med ett kraftfullt slag smashar hon dig med en fet och dålig bok!!! (Spindelfobiterapi i alla välmening. Mvh, Märta)

  SvaraRadera
 4. I sverige plockar jag upp spindlarna med handen och bär ut dem, men här i Australien skriker jag eftersom de är stora som händer (skojar inte). Och de små små spindlarna kan döda en människa. Då blir man försiktig!

  SvaraRadera
 5. hahahhahahhaahhaa all my love 2 u pandan ja hatar också spindlar, nån undermedveten jävla fobi ja har kan inte ens döda dom längre

  SvaraRadera