tisdag

dagens hat

sak jag alltid kommer tycka är fult och osexigt och avtändande: string
det är inte bra för nåt heller! vadå okej att det är bra att lufta muttan men det an man väl göra hemma när man sover? dessutom, har man magfett att gömma för omvärlden är det bättre med ett par högmidjade raffiga trosor!
jag har haft string kanske tre gånger i mitt liv, på tvättdagen och sen slängt skiten i soptunnan för det kliade i rumpan och ni som säger att det bara är att vänja sig då säger jag att ni kan väl gå och vänja er vid att ha snygga trosor på er istället för de där trådarna!
inte kan man pynta stringtrosor heller, det finns ju ingen yta att göra det på! precis som med skitsmala mänskor, de är svårpyntade jämfört med feta flabbiga kroppar med många skrymslen och vrår att hänga julgranskulor och spetsrader i!
jag tror de som designade trosor lessnade på sina jobb och ba okej jag orkar inte hitta på nåt nytt kul att göra som pynt på denna trosa vad ska jag göra. och då kom de på stringtrosan för det är ju ba att sy ihop lite snören, piece of cake och vips mer tid att tillbringa vid facebook på trosdesignarjobbet.
stöd icke denna lathet, använd fina trosor.

när vi ändå är inne på ämnet ---den nedre regionen--- kan jag tillägga att dagens hat nummer två är analsex. jag vet inte om jag har sagt det redan men det tål att upprepas. det gör ännu ondare i rumpan än stringtrosor, det är ohälsosamt och det är bajsigt överallt efteråt och luktar skit. man kan ha sönder sin rumpa så man alltid går runt och rännskiter lite. låter kul? nej!! rumpan är till för att bajsa med. BAJSA!!
därför är egentligen snoppar rätt äckliga för de är till att kissa med, vadå kunde inte gud uppfinna en anordning så man slapp kisset? kroppsvätskor är äckligt. och onaturligt. bläääääää

9 kommentarer:

 1. fett med korrekt! håller med helena, du är bra

  SvaraRadera
 2. personliga erfarenheter av dålig analhygien som spökar?

  SvaraRadera
 3. jaha kul nu kommer jag tänka på dej varje gång jag har sex............ fast det gjorde jag redan

  SvaraRadera
 4. ja, jag erkänner anonym!! jag har dålig analhygien. min anal är nämligen full av bajs.

  SvaraRadera
 5. haha så jävla bra

  SvaraRadera
 6. inför analsex töms innehållet. för er som inte visste.

  SvaraRadera