torsdag

Dagens lista

Topplista över de fulaste namnen som folk döper sina ungar till för att va lite trendiga
1. Liam, Leo, Milton, Kitty och alla andra engelska namn som kanske är fina på engelska men tänk dig att ungen typ bor i Umeå, då heter han inte Liam längre, han het LiiiaM med det uttalet
2. Tindra, Tuva, Älva, Saga och alla andra hippienamn med stjärnglitter och månstrålar i namnet, herregud stackars unge, hörde att man kan heta Kiwi nu. Håll tyst och döp era barn till nåt normalt istället! Typ

Topplista över de finaste namnen som alla mina barn ska heta
Signe, Sara, Siri eller typ Bödvar
hahah inte Bödvar!! Jag ljög! En vän berättade att hon stött på en man med namnet Bödvar Bödvarson. Han var islänning, det säger väl allt.

Topplista på namn jag stött på bland folk här i Luxemburg
1. Svanlaug Birna, apropå islänningar. Uttalas Svannlög
2. Kirsikka från finland som betyder körsbär och jag gillar ju inte fruktnamn, särskilt inte om det här hade varit ett engelskt namn och man döpt ungstackaren till Cherry, man ba välkommen in i porrindustrin Cherry. Men Kirsikka är så fint uttalat och gulligt så det är lugnt! Dessutom finns det ingen porr i finland.
3.Gromperekichelcher fast det är ju inget namn, det är typ en kulinarisk specialitet som är omöjligt att uttala och just därför så kul!! Haha det ska mina barn heta. Gromperekichelcher.

2 kommentarer:

  1. "Snorre" är ett annat vackert Isländskt förnamn. Obs skojar inte.

    SvaraRadera
  2. http://www.youtube.com/watch?v=e-EzEbdSSaw
    SJÄLVKLART finns det porr i finland.

    SvaraRadera