lördag

yta = ytlighet?


JAG SAKNAR MIN GARDEROB aaaah Narnia kan slänga sig i väggen. Alltså jag säger bara, ifall jag gick in i mitt Kläds Kåp och upptäckte att där fanns ett fantasiland med fauner och snö och magi så hade jag ba no way bitch och gosat in mig i mina pälsar och slickat på mina lackskor.


sitter och kollar på bilder och gråter en skvätt över allt fint jag glömt att jag har, typ min militärhatt från ddr, min underbystkorsett, en lång brun kofta från cheap monday som kostade mig 20 spänn på festival aaaah vi har såna minnen ihop, jag och mina plagg och prylar. att komma hem och gosa med alla mina kläder jag förvarar i svarta sopsäckar på en vind i stockholm kommer bli JULAFTON 2000!!!!! = bra
fan tänker att nu ligger de där på vinden och fryser och gråter och ropar på mig men jag kommer inte upp dit och tar hand om dom och har dom på mig.


tänkt på det, hur mycket mina saker äger mig. önskar jag var som sara som är nöjd så länge hon har sina tatueringar. jag däremot packar alltid min resväska med tjugotre kilo kläder skor rosetter smink böcker musik hårsprej peruker även om jag bara ska bort över en helg. och ändå vill jag alltid ha de kläder jag INTE tog med mig för gräsfan ska ju ständigt vara så jävla grönt och fint på andra sidan.


samtidigt, det är ju mitt största intresse. yta, kläder, illusioner, subkulturer, appearance, allt som har med människor att göra och dömande och provocerande och man kan inte säga att det är ytligt att bry sig om ytan för ytan säger allt om oss människor. jag vill veta mer om bakomliggande faktorer till varför folk till exempel stirrar satan så fort man har rosa hår. och allt. aff. jag vill kunna uttrycka hur jag menar också! men nänä! istället säger jag
rosor är röda violer är blå flickan står på bron och min garderob likaså

2 kommentarer:

  1. Alltså, du är så underbart inspirerande att jag önskar att min garderob bestod av något annat än typ ett par svarta docs och två munkjackor.

    SvaraRadera
  2. helvete vad snygga skorna är!!! (de som är i snön)

    SvaraRadera