tisdag

Agnes öla och hångla-guide till Luxemburgbesökaren

Image and video hosting by TinyPic
Malin frågade mig:
"Vart ska man gå i Luxenburg om man vill dricka en massa öl och hångla upp snygga unga mörkhåriga tyska män?"

Det finns många tyska män i LuxeMburg men tyvärr inte särskilt många snygga.
Du kanske tror att den tjusiga man du hånglar med i ett hörn på Bypass är tysk men han kommer med största sannolikhet vara portugis. Både för att de är mer hångelsugna (eller snarare stoppa sin snopp i din rumpa på en nerkissad toa-sugna) och för att de är snyggare än tyskarna.

Tyskar i regel har jävligt fula kläder. Man tror att de är berlinballa och hipstriga men icke, tänk mer illasittande kostym och fladdriga kalsonger. Plus att de inte är mörkhåriga, de tyskar jag mött där var så ariska det gick. Fransmännen är de allra fulaste och de slemmigaste. Fast roligast att prata med. Om du pratar franska. Portugiserna har iallafall lite klass med sina små manpurses från prada de slänger över axeln. Som du märker är Luxylax väldigt internationellt och jag ska sluta spy ut mina hemska fördomar nu och istället tipsa om ställen av öla på.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
1. Området runt gamla stan i ville haute, alltså uppe på platån och inte nere i ravinen. Urban, Tube och Apoteca, samt det där stället bredvid gayklubben i en gammal källare som heteetete just ja, Epic. Där är det väl mest acceptabelt och hängigt att vara

Image and video hosting by TinyPic
2. Nere i clausen har det gamla bryggeriet byggts om till typ, trettio olika nattklubbar. där ska man va om man är ball. dansar och så. klämma på folk. the pyg ligger på andra sidan lilla ån, irländskt tema och alla dansar och spiller öl på varandra och sjunger med.

Image and video hosting by TinyPic
3. Om du vill ligga, gå till området vid stationen vid Hollerich. Där hänger horor och portugiser och mina vänner. The lab har laboratorietema och du får drinkar i provrör och godis i tablettform. Mittemot ligger Jah bar och andra nattklubbar som aldrig skulle drömma om att spela något annat än hiphop etc, av det dåliga slaget, och där DÄR får du garanterat ligga. Men det blir som sagt portugiser. Inte tyskar. Gillar att jag tolkar hångla med tyskar till ligga med portugiser. Jaja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar