tisdag

rött & blått
blå kläder på jobbet i fredags, lockade lite hår (vilket går tusen gånger snabbare om det är uppsatt än om det är utsläppt) och klädde på mig nå rosett och nå klänning från 60talet = myrorna. bälte från Schmäck!

röda kläder på min födelsedag idag, illa snörd korsett men sandra kommer snart så hon får styra upp, det är svårt utan en påkläderska! den kommer från typ pom pom parlour i stockholm, klänningen från luxemburgs motsvarighet till lindex, = promod. skor fick jag i present från hjärtat mitt idag! asfina.

3 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen. :)
  Grymt snygg korsett. Pom Pom Parlour har väldigt fina saker. ;)

  /Marcus - den långhåriga typen med snygg t-shirt som träffade dig och Robert på Café Station. :P

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Åh, jag behöver lite rådgivning och skulle vara übertacksam om du hjälpte mig! Om jag inte är helt ute och cyklar jobbar du på schmäck, och jag ska söka jobb där. Har fast anställning på café under sommarsäsongen men behöver ett helg/eftermiddagsjobb i vinter också. Vet du vem man ska lämna CV till? Jag vill gärna komma in med det personligen men jag vet(eftersom jag praoade på schmäck vintern 2010) att chefen inte alltid är inne. Har du någon koll på vilka dagar/tider hon hänger i caféet? Eller om det ens behövs ny personal till hösten/vintern? Jag hoppas jag ej är dryg!
  Och grattis i efterskott!

  SvaraRadera