tisdag

tips på hur man flyger ordentligtHar packat kostymen, och skjortan min är strykt, slipsen knöt jag klart redan igår! jag väntar på flyget, som stannar ner vid byn, den brukar komma klockan kvart i två!
nä, inte riktigt, men östen med resten får tonsätta kvällens tankegångar för imorgon åker jag till umeå. har packat världens största resväska fast jag bara är borta tre dagar, men vadå. bara för att jag kan.
nu ska jag prata om flygplan! och tipsa!

TIPS 1. ikea family
flyger alltid med malmö aviation, här kommer tipset. tipset är att skaffa ikeakort snabbt och gratis på internet, sen kan du åka mycket billigare med dem! till umeå från sthlm kostar det t ex bara 480 spänn. jämfört med att åka buss i tio timmar för en hundralapp mindre. man får ha incheckat bagage (därav min överdrivna packning med outfits för en hel flyktingbåt) och man får mat & kaffe på flyget! jag har heller aldrig kraschat hittills så jag ger dem fem av fem stjärnor!

TIPS 2. flygrädsla
jag är sjukt flygrädd egentligen men här kommer ett till tips! tipset är att inte berätta det för nån. iallafall inte när själva flygningen äger rum. då kan de ha glömt det. och ju mer man låtsas att man inte är rädd, desto mindre rädd blir man. om andra tittar på en och tycker synd om en och på så sätt påminner en själv så blir det svårare att banka ur det där nervösa ur huvudet. annat tips är att ladda upp med nå dagstidninga uta helvete! eller tänka på nåt kul. som sexiga flygvärdinnor. mvh objektifiering är ok så länge du är medveten om det, hemlig med det och skäms lite över dig själv.

TIPS 3. låtsas va kändis
jag tycker dessutom om att vara lite extra piffig när jag flyger! ibland tar jag på mig solglasögon. då tänker jag såhär " de tror nog att jag är en kändis nu". i själva verket tycker nog folk att jag ser sjukt fjantig ut med glasögon inomhus. det gör man typ alltid. men skit samma huvudsaken man får känna sig som paris hilton för en dag. även där gäller förra tipset! försök glömma att du är dig själv och låtsas! säg gärna till folk du träffar att du är paris. på engelska såklart annars genomskådar de dig.

TIPS 4. låtsas va lyckad
dessutom om man åker hem till sin gymnasiestad kan man ju typ raka bena, koka sin menskopp, kamma sitt löshår eller vad man nu gör för att känna sig lite extra snygg. snygg = lyckad i dagens samhälle. då tänker jag såhär. "nu kollar alla på mig och tänker wow hon blev verkligen nåt wow hon flyttade till stockholm och vi bor kvar här wow hon måste ha sånt coolt liv". önskar jag vore ironisk nu men så tänker jag. som en revansch för hur knasig jag såg ut i gymnasiet, med svarta påmålade ögonbryn och blått hår. glöm för allt i världen inte att ljuga ihop en bra historia om vad du pysslar med. säg gärna reklam, för det är cool att jobba med reklam. säg absolut inte att du sliter på ett litet fik och fördriver tiden med att dricka billig öl och sova.

TIPS 5. städa
annan bra grej med att resa, man får anledning att städa eftersom man vill ha det så fint när man kommer hem! fresh clean start, diet starts on monday.

TIPS 6.
klä på dig tyngsta/största sakerna när du ska flyga så får du plats med mer i väskan, har haft många härliga flygturer i buffalos, tre lager lolitaklänningar, en pälscape, tröjor instoppade i tyllkjolen. fuck ryanairs usla handbagageregler.

2 kommentarer:

  1. alltså fyran. precis så. varje gång jag åker till åbo. trean måste jag prova. har gjort det en gång, loved it.

    SvaraRadera
  2. Om man inte har så mycket packning, aka. enbart handbagage, kan man flyga med norwegian! Ska flyga sträckan Stockholm-Umeå och betalar bara 280 riksdaler för den turen!

    SvaraRadera