tisdag

är så trött på att va smart

känner ofta när jag surfar le interweb att det finns så jävla många puckon och jag vill skriva något smart och något fint som får dem att se världen på ett nytt sätt, med ögon som ser utanför sin egna lilla bubbla. få dem att känna empati, medkänsla, att vilja hjälpa till. att göra något för andra människor även om det inte gagnar en själv direkt.
att allt inte handlar om hur kostnadseffektivt det är eller inte är att vårda psykiskt sjuka, ta emot flyktingar, att lära barn att alla är lika bra oavsett vad de har mellan benen. få folk att inse att de flesta av oss i det här landet är sjukt priveligerade och vadå. jag har inte upplevt nåt annat, jag har aldrig varit med i ett krig och det har antagligen inte du heller, jag har aldrig blivit våldtagen, aldrig varit orolig för att någon jag älskar ska dö, alltid haft varmvatten i min kran och en trygg familj som bryr sig.
 vill bara skrika såhär:::: ALLA HAR DET INTE SÅ JÄVLA BRA SOM VI!!!!!!!! FATTA DET!!!!!!! det är väl inte deras fel att de inte föddes i den här gudsförgätna landsändan som heter sverige? nu bestämmer jag att alla får fan va här!!!!!! sluta tänka på pengar och sluta tänka på att tjäna nåt på allt och va ba lite go!!!
åååååååå ni fattar ju inget alls ni är puckon osv osv sluta va taskiga och sluta säga att feminism inte behövs och jag vet att jag är preaching to the choir här för alla mina läsare är ju feminister och fett smarta.
man kanske borde bli sverigedemokrat och dum i huvet så slipper man iaf att uppröras över mänskligheten.
gud vilken oproduktiv text jag skriver nu men det här är min blogg och jag gör vad jag vill här.  avreagera mig när jag är less på hur jävla puckade alla är!! det får bli slutklämmen. my body my choice. my blog my choice hahaha

här kommer kvällens lista
lista på saker jag stör mig på hos folk
1. brist på självinsikt och självdistans
1.1 brist på att ha sett mer av världen än sin egna jävla naveljävel
2. orättvisa grejer typ att tycka att nån är värd mer än nån annan
3. när man säger risk istället för chans
4. snus
5. dålig andedräkt

3 kommentarer:

 1. du är min idol. så jävla bra

  SvaraRadera
 2. Luvv ya, och tack vare istället för på grund av är värre än en prilla bakom brödrosten.

  SvaraRadera
 3. Agnes du är finast...din blogg är inte bara pandasoppa, men en liten rosenknopp, gömd bakom de stora och utbredda rosorna som flyger högt. Flyg högt du med, vacker som en ros du är. Du är min idol och avgudar dig...en inspiration som blommar. Vackrast, unik och sockersöt.
  Xx<3Xx

  SvaraRadera