onsdag

Vita kränkta män och trötta tjocka brudar.

Jag finns på internet. jag kikar runt på raggställen ibland för jag vill ha roliga personer att prata med, och kanske få mig ett ligg här och var när jag känner för det. 
vi människor tycker om när folk tycker om oss. när vi blir åtrådda. när vi får vara del av en gemenskap. och när vi får kärlek. det jobbigaste som finns kan vara att bli avvisad. det är något man får lära sig att tas med, besvikelsen över att en annan person inte tyckte ens skämt var lika kul som en själv tyckte, att en annan person inte tyckte man var lika snygg som en själv tyckte, osv. det är lätt att känna sig ledsen, det är lätt att känna sig kränkt. 

Jag är ju tjej för er som missat det, och då får man ofta mycket uppskattning av andra för sitt yttre. jag tycker om att lägga upp bilder på instagram där jag lagt håret tillrätta, slängt på mig en massa skojigt smink och sen få kommentarer om hur fin och snygg jag är. jag mår bra av det. eller gör jag? på sistone har jag börjat fundera på det där med yta, att jag ofta känner mig otillräcklig när jag inte är osminkad etc. När jag jämför mig. Försöker tänka att gud vad bra jag är på att laga goda semlor istället. Gud vad jag kan rita bra. Gud vad jag kan springa fortare med min kropp nu än innan jag började skumpa runt på friskis. Istället för att ba va ett yttre. 

Så var det det här med att ragga på internet då. Vuxna män på internet. När dessa män blir avvisade är deras vapen och enda sätt att rädda sina sårade kränkta egon att kalla mig tjock. Det är det sorgligaste jag vet för det speglar verkligen hur folk ser på tjocka människor.  I den här världen är tjock synonymt med lat, egocentrisk, falsk, trött, ohälsosam, långsam och jag är så jävla trött på det. Det finns säkert folk i alla åldrar och kön som har svårt att ta ett nej utan att bli ledsen och känna sig kränkt, men det verkar som att män har det extra svårt. För att de fått lära sig att man ska få det man vill ha? Jag vet inte, jag är bara en simpel liten tjockis som ska tacka och ta emot när en man ändå vill ha mig, min lata egocentriska feta kropp till trots. Annars får jag väl skylla mig själv.

Det här med instagram, sitt utseende. Jag tror att när man försöker ifrågasätta vad som är snyggt, vad man blir glad av osv så tar man inte lika hårt på när man får "taskiga" kommentarer om hur man ser ut, för man bryr sig helt enkelt inte lika mycket längre. Som en regnjacka mot skit! Men kommer ni och klagar på mina semlor, då blir det krig. 





härliga killar!! 
obs dessa är bara senaste månaden, kan dra otaliga fler plus krog-incidenter etc om ni vill men jag blir ba så arg så det är väl ingen idé.

5 kommentarer:

 1. Har typ pulvrigaste historien.
  Vi har aldrig träffats, men för himla länge sen (2007 ungefär) var jag på genomresa genom Sverige och i Gbg (tror jag, kan ha varit Stockholm) så såg jag en så jäkla häftig tjej med en vit tisha där det stod ungefär "PandaSoppa @ BdB" eller så = blev min idol pga coolhet som jag sett en gång.
  Jag vet ju faktiskt inte om det var du eller ej, oavsett så verkar du vara asball och så himla smart?! Du är typ fortfarande min idol.

  Ok, inser att detta låter galet. Så slutar nu. Hehe.

  SvaraRadera
 2. DU ÄR SÅ AWESOME OCH SMART

  SvaraRadera