tisdag

blog like nobodys watching

anledningen att jag aldrig skriver här är för att jag får prestationsångest. vill skriva något smart, få världen att förstå alla trevliga och otrevliga samband, vill våga tro på mig själv och stå för vad jag tycker, vara ödmjuk inför att jag kan ha fel, vara älskad av alla, vara snygg, duktig och fantastisk.

men dock att jag är det ändå?! även om jag skriver något som kanske är lite puckat och som jag inte kan stå för i framtiden? VAD ÄR JAG SÅ RÄDD FÖR. ska försöka tänka såhär: vad skulle jag göra nu om jag inte var rädd? och ba göra det.
jag spökar ut mig och klär upp mig i tokiga kläder och alla tror att jag är modig för att jag inte bryr mig om människors blickar. jag pratar vitt och brett om mitt sexliv och om andras och alla tror jag är modig för att jag vågar dela med mig. i själva verket är jag så rädd för att någon ska få reda på vem jag egentligen är att jag fuskar till mig ett modigt yttre. jag spelar en agnes som inte oroar sig över vad alla tycker om mig, för om de får reda på det är det ju ute med mig. Det är typ min rädsla. Att alla ska fatta vilken tönt ajg är. Att jag är en person med ångest och ledsenhet och svagheter.
MEN NEWSFLASH det har alla! och jag mår ju ändå ca 100 gånger bättre för varje dag som går, jag lär mig av allt. och nu lär jag mig att skriva i lille bloggen här om det. och jag släpper rädslan. skit i om folk tycker jag är töntig och blog like nobody's watching (töntigaste jag sagt varsågoda)

dock om jag hade bloggat som att ingen läste hade jag skrivit såhär:
ÅÅÅÅÅÅÅ KILLAR ÄR SÅ JOBBIGA
ÅÅÅÅÅÅÅ TJEJER ÄR SÅ JOBBIGA OCH ALLA ANDRA MED JAG SKITER I KÖNSORGANEN ETC ALLA ÄR FAN DUMMAAAAA
ALLA ÄR SÅ JOBBIGA OCH PUCKADE
sen såhär
nejdetärjagsomärpuckadsomintekanförändravärlden
sen såhär
men gud killar är ju så söta och mysiga och man kan pussa på dem och skeda med dem och stickas på skägg och så har de så fina händer och tjejer är ju så mjuka och hårda på samma gång och så rara och gråtiga precis som jag
sen såhär
FÖRLÅT FÖR ATT JAG GENERALISERAR och pratar för mycket om kön jag vet att det finns fler än två och alla är olika och alla är inte mjuka och har fina händer alla är ok precis som de är!!
men killar är så gulliga
JA MEN DET ÄR SYSTEMET DET ÄR FEL PÅ
men killar är så gulliga och jag vill pussa på dem allihop
och kramas
och sparka dem i skrevet när de pratar för mycket om sina killband
jag hatar killband
jag hatar tjejband
jag ska lyssna på dragspel i hela mitt liv *finsk tango perkele*
dansar
dansar på en äng och jag är femton år
*poetry slam*
dansar
haha nä nu får man väl ta och ge sig
nu får väl en ta och ge sig
konflikten i mina tangentbordsfingrar när jag ska skriva man/en för jag tycker man/en kan använda båda, men ibland låter det som att det är en liten gumma i jönköping som sitter och skriver när man/en skriver en vilket är jättegulligt men ibland vill man/en inte vara gullig utan ba FUCK DA PATRIARKY VA SKA VI KROSSA PATRIARKATET och sen ska vi lösa korsord och leva lyckliga i alla våra dagarkolla fint hår jag hade här
*angel of death*
nä alla umebor hoppas det är kul att ha mig i stan idag ska jag till midgård på nå kör och sen ska jag på ica maxi och köpa trosor och sen ska jag försöka hitta mitt jobb, för sent nu antar jag när mina framtida arbetsgivare googlat min blogg :)
hej då!

1 kommentar:

  1. här sitter jag å skriver kommentar med vänstern å håller i rullad å pressad råhud med högern. valpen gnager sig skev på densamma. tack för bra inlägg!

    SvaraRadera