söndag

grattis!! en chans för dig att styra upp din tillvaro!!

*matchar valsedeln*


känns ditt liv kaotiskt en sketen söndag som denna? gick saker överstyr i går kväll? är livet lite upp och ner ibland? känner du att du inte har nån makt att påverka det som sker omkring dig? känns det typ som att det går skitbra för sverigedemokraterna och du bara vill gå och lägga dig i en grop och skrika dig till sömns och ge upp allt hopp?
MISSTRÖSTEN ICKET!!!
idag kan du nämligen påverka något för en enda gång i ditt sketna lilla liv. i detta fantastiska land har vi något som heter demokrati, det betyder att alla får rösta på precis det de vill. passa på och unna dig lite livsglädje, ta på dig din snyggaste röstoutfit (=mjukisbyxor och pjamaströja) och hasa dig iväg till närmaste vallokal. det går på ett kick, du kan förena nytta med nöje när du kanske träffar nån snygging där, en valsedel är alltid en icebreaker om du ska ragga. är du skadeglad kan du ju också passa på att rösta bara för att du kan, medan väldans många av jordens befolkning inte kan. in yo face!
"men va ska ja rösta på da"
ja är du ond så väljer du SD, är du god så tar du Fi. It's simple as that. Är du varken eller tar du miljöpartiet för att gilla miljö kan ju aldrig va fel, utan den har vi ju varken rasister eller feminister.vad du än gör gå bara och rösta i eu-valet annars går allt åt helvete. jag räkar med er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar