måndag

en vecka sommar och snor

Mamma instagrammar när jag spelar en djup melodi på guran en tidig morgon med Signe..... 

Träffade gulliga Jen och åt asiatisk buffé. Kvinnan vid bordet bredvid vårt gav mig det enligt henne goda rådet att inte äta mer efterrätt med tanke på min kroppsform. Stört!!! Tackade för omtanken och sa att jag faktiskt tycker om hur jag ser ut och tog en kaka till. 

Gosade med Ture!!! Aah gamla pudelgubben utan tänder och starriga ögon vad jag älskar dig och din långa dumma nos. 
OBS under hela denna vecka har jag legat däckad i snorigaste förkylningen någonsin, kan va pollen med? Vet ej
Hmm spännande fortsättning följer hmmmm

Va hemma hos mormor i Tumba och drack kaffe, hon är 91 men bor själv än, och har en trädgård som luktar smultron och en frys med frusna konsulinnekakor att doppa i kaffet. Och stora rosor.

Har ju flyttat in alla mina prylar trots att det är fem veckor kvar tills jag själv flyttar in. Trivs så rackarns bra här!! Fyrtio kvadrat kärleksnäste!!

Klädde ut mig i ca alla blommor jag har för jag hade saknat dem, kvällens outfit = berguv. Snorig berguv. Eller träd.

Söndagssallad i vitan med detta gullo.

Martina instagrammar mig och jag gillar bilden, vi är ett bra team. Om en inte gillar sig själv vem fan ska då görat!? Som jag brukar säga minsann. 


Hittade denna tröja på gatan, väldigt bra. insåg att jag inte har några byxor att åka buss hem till Umeå i. Det löser sig. Snor och puss hej då

2 kommentarer:

  1. Wow vilken fin spegel du har, och takkrona är underbar! Har du gjort den där baby broschen själv? Väldigt fiffigt , skulle inte själv tänka på att det. Vilken fräck tant som kommenterar hur mycket man äter, det är ju inte hon som betalar. Om man är på buffé så skall man äta så mycket man orkar och vill!

    SvaraRadera
  2. fuck dat tant du är fabulous

    SvaraRadera