lördag

kundvagnenmen vad fan, så de tjatar om kundvagnsjäveln!!!!!

jag gick och var en god dotter idag och handlade på ica för typ fyrahundra spänn med pappas kort, men när jag skulle dra hem härligheten var det alldeles för tungt och jag tog då helt sonika med mig kundvagnen och gick ut. genom dörrarna, ut genom stan. hem. den står prydligt parkerad mellan cykelställen framför husen nu. 
råkar ha balkongdörren öppen och hör att mina grannar skrikigt börjat diskutera vagnen och vilken ond människa det kan vara som har ställt den där. 

give me a break liksom!!!! jag ska lämna tillbaka den.
är det kriminellt att låna en kundvagn ett tag? det är ju min tia som jag satt i myntlåset!!
anders, du är polis, och jag vet att du läser. upplys mig.

5 kommentarer:

 1. Grejen är väl den att det är nog inte riktigt syftet att man ska ta hem kundvagnarna, utan bara använda dem på själva butiksområdet (dvs. butiken och ev. parkeringen).. Det skulle nog förmodligen räknas som egenmäktigt förfarande..

  Dock skulle det väl kanske kunna vara acceptabelt att gå hem, om det är en kortare bit, för att sen gå tillbaka med den direkt, men det beror väl lite på..

  Sen har jag väl ett tag kvar innan jag är polis, men ändå..

  SvaraRadera
 2. hallå!
  jag är typ världens segaste människa som inte förräns idag sett att du kommenterat ett inlägg på min förra blogg (nejtacktillmat.blogg.se).
  Tack för tipset, dessvärre kan min bror lation, fast han flyttar visserligen när månaden är slut..
  mja, man kanske ska ta o göra en sådan tröja sen då ;D
  btw din blogg är kul att läsa :P

  SvaraRadera
 3. du äger :D :D :D :D

  SvaraRadera
 4. hahaha jag och mina kompisar tog en såndär från en mataffär i mellanstadiet, de sa att de kostade 5000 att tillverka och att vi hade fått böter om vi inte vore mindreåriga.

  SvaraRadera
 5. HAHAHA, gud, jag älskar dig verkligen. åhh

  SvaraRadera