måndag

rapport från arvikafestivalen 2009


en liten sammanfattning. bilder tagna från paulina, evilinacloset och malin
var i sthlm dagarna innan arvika och allt var frid och fröjd.


tisdag


anländer vid tretiden. hälsar på grannar och andra, värmen är outhärdlig.
dricker min vodka som smakar shampoo


onsdag


vaknar vid sextiden och paulina drar med mig på morgonpromenix a la pro ana style mot ica där vi köper proviva och jag bajsar. hänger i camp incest och skaffar mig en pappa mats. köper skor med platå för trettio spänn på loppis som jag klafsar runt i gyttjan med.


torsdag


själva musikfestivalen börjar och jag är redan less. paulina får värmeslag och jag drar med henne hem till en välsignat kall källare där vi båda får dricka vatten och äta pasta.
kommer på hur kul robin hood är och resten av festivalen fortskrider med utrop som "ta fast den där feta!!!" och "lännge leeeve kung rickard" på kvällen röker vi vattenpipa med en söt tove från motala. träffar mamma som tycker jag är för full när jag bara är glad.
under nine icnh nails ryter en sur värmlänning åt mig att sluta knö när jag försöker hoppa lite längst fram. jävla femtiplussare.


fredag


three days down, two to go tänker jag när jag vaknar rätt utvilad för en gångs skull. 
ser depeche mode.


lördag

på dagen ser jag florence valentin, fan vad kalas men vore bättre utan all politikpropaganda.
sista kvällen och jag bah NU SKA VI FESTA. hånglar mig igenom trista thåströms spelning. hänger med klara och hennes fantastiska jönkpingsbor, blir dock så jävla full, har ett vagt minne av att nån kissat på mig som jag vid gud hoppas är falskt. vaknar upp i bilen med mamma och hela lördagsnatten är borta ur minnet. har ingen bh på mig och någon annans trosor.
söndag
sover hela resan hem
sover när jag kommer hem
och nu ska jag till jobbet, det enda jag vill är att sova mer.
mår för jävla illa, ska aldrig mer till arvika.
rest in peace midjeshortsen, hittevodkan, bedemärket, löshåret och den döda vådtagna horans väska.
att vara full = äckligt.

6 kommentarer:

 1. hoho vad fin du blev i svart!!!!!
  förresten hur går det med bd-märket?

  SvaraRadera
 2. Jag fattar inte var du har dina grå celler... Du verkar vara helt blåst. Läs vad du skriver. Jisses, jag blir mörkrädd....

  SvaraRadera
 3. anonym, vad syftar du då på? jag är jättesmart faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Hoppas att trosorna passade. Du fick dom av mig när du vid fem-tiden ramlade in i camp-incest och tjöt att du varken hade trosor eller bh på dig. Hardcore!

  SvaraRadera
 5. Jag trodde att du ropade ''ta fest den där feta'' för att du tyckte att jag var fet haha. Gick typ och förbannade hela Norrland efter det.

  SvaraRadera
 6. jag hade det rätt okej på arvika. inte kalas. men okej. haha, förrästen så stavaas jag med W om dt är jag som är från motala. haha

  SvaraRadera