tisdag

Musik ni skäms över?

Imorse vaknade jag ute i skogen hos Frida och jag snoozade för första gången på jag vet ej hur länge, så trött var jag. har sovit på tok för lite de senaste dagarna om ni ville veta, väldigt intressant. Sen spelade jag volleyboll. Sen ritade jag lite och drack min tredje kopp kaffe för idag. Sen lyssnade jag på rammstein. haha!! Jag är så pinsam här kommer en lista på pinsamma band jag gillar:
 • Rammstein
 • Panic! at the disco
 • Infected mushroom


För att kompensera för detta får ni en lista på det coolaste jag lyssnar på:
 • Velvet underground
 • Kanye west
 • Britney Spears

Vad är det töntigaste musiken ni gillar som ni verkligen skäms över? 

ps. kalastips: när jag var på fest hos Luul i piteå i vintras hade hon en spotifylista igång som hette "vi skäms". Där fick alla gäster lägga till musik de skämdes över att de gillade och så blandades allt till en härlig röra, åh, det var mycket e-type den kvällen. vi alla älskar honom i hemlighet! i knew it!

8 kommentarer:

 1. kent, skäms så om någon skulle tro att jag gilla jocke berg för jag har såååå svårt för honom ändå. komplicerad hatkärlek eller nått

  SvaraRadera
 2. Menå så underbart det finnsså mycke härlig musik! som man skamsetlyssnarpå ;D för låtför den tidiga morgonen gumman Puss

  SvaraRadera
 3. Jag hade min spotifylista på shuffle och rätt som det är dyker låten "want you back for good" med Take That upp. Näst i kön var "incomplete" med backstreet boys. Och prodigy. rejvmusik borde väl klassas som skäms-musik? ;-)

  SvaraRadera
 4. haha, jag älskar också Rammstein! Fast jag tycker att det en kommer undan rätt bra med det om en liskom bah: nejmen det är ju IRONISKT! (fast det är ju förstås ännu töntigare att göra så).

  Panic! är också lite guilty pleasure som jag kan unna mig i hemlighet, men min mest skämmiga favvis är ändå "Romeo and Juliet" eller vafan den nu heter med Taylor Swift. TAYLOR SWIFT LIKSOM! ILLA!

  SvaraRadera
 5. "bomfunk mc's - super electric" Måste man skämmas över men den är ju så rolig

  SvaraRadera
 6. haha det är nog pet shop boys alltså, jag sitter och skrattar högt för mig själv när jag hör introt till always on my mind, även om jag är själv i rummet kan jag rodna.

  SvaraRadera
 7. marilyn manson :CCCCCCC

  SvaraRadera
 8. Jag skäms inte över musik längre, men när skulle vara tr00 black metal eller äckeldräggpunkare så lyssnade jag på nickleback i smyg för han hade en sån schönes röst:)

  SvaraRadera