måndag

mor-far-dotter-kommunikation via bloggen

om ni har missat det så har jag fått superhärliga kommentarer på sistone i min blogg,
vad kult mamma och pappa att ni läser min blogg och kommer med kommentarer :)
Anonym Din mamma sa...

men för helvetet.. Det ser ju oerhört coolt ut, verkligen supertfjortisbilden du fick till där, men det är för fan ingen bardisk ni sträcker ut er på, utan min säng!!!! Hopp ner! Tack.

25 september 2010 08:06

Radera
Anonym Anonym sa...

Nu ska jag äta frukost.

25 september 2010 08:36

Radera
Blogger Pandasoppa sa...

förlåt. det var dumt att försöka ta fina dekadenta bilder och allra dummast att ta det i din lägenhet. men jag blir faktiskt ledsen, jag tycker vi var fina. smen jag förstår om du bara ser det som att vi försöker vara coola med alkohol. alkohol är inte coolt egentligen. det är supertöntigt. men hellre det än heroinsprutor!!!!!!!!

ät frukost och pilla in morgonsnusen och ta en långprommis med jörgen så ska du se att du inte blir lika bitter över att vi unnar oss lite alkoholfritt vin på fredagkvällen.

25 september 2010 12:09

Radera
Anonym Anonym sa...

Haha! Ja, hellre det än heroinsprutor.
Vill inte göra dig ledsen. Trodde du skulle censurera mitt inlägg, genomsyrat av mitt usla morgonhumör, men icke då. Excuse-moi, sötnosen. Inga mer kommenterarer i din blögg. PS: Klart ni är finast! ..men det var ju Min säng (eller tallrik! ..eller var det tändstickstavlan med Bodens fästning..??)

25 september 2010 18:33

Radera
Anonym Anonym sa...

Appappapp! Inte smutta på pappas whisky!

26 september 2010 23:02

Radera
Blogger Pandasoppa sa...

FÖR HELVETE nu får ni ge er jag blir tokig. åååååh herremyfuckinggod jävla föräldrar asså. whiskeyfittan var typ en halv centiliter kvar i och den stod på diskbänkshoran så jag antog att pappakuken inte ville ha det som var kvar i den utan lämnade till efterkommande generationer som ville sova i lägenheten aka MOI please visst jag kan slänga dina gamla glasflaskor och panta dina burkar när du varit här och levt loppan men om sarea inte ens kan få dricka upp slatten i whiskeyslusken så va fan då kan ud slänga dom själv. SLUTA VA SÅ DRYGA JAG FÅR FULLSTÄNDIG PANIK
xoxo morgonhumörsdotter

27 september 2010 09:31jag måste väl inse att internet är till för alla, stora som små och inte bara vi fjortisar kan använda det nuförtiden.

läser era föräldrar också era bloggar? eller är det några fler mammor och pappor som läser min som vill ge sig till känna?

4 kommentarer:

 1. hatar mina man önskar fan att de ej fanns. tycker syndom dej

  SvaraRadera
 2. hahaha how cute! my parents do not read my blog, i rather have it that way yes. glad i found your blog, it's good entertainment!

  SvaraRadera
 3. Ja jag gör! Men..det trodde jag du visste ;)

  SvaraRadera
 4. Mina päron läser också min blogg. FÖrst var jag obekväm med det men nu bryr jag mig inte särskilt mkt. liksom whatevah

  SvaraRadera