måndag

sailor moon min väään ödet ä doolt går ej å seee

Image and video hosting by TinyPic

idag var det synd om mig för jag skar av mig en bit av mitten på tumnageln, nu hänger den som en flisa och vajar i vinden. så för att trösta mig lite köpte jag världens bästa bok som ni ska få se snart, och en sjömansjacka för 20 euro på h&m. lite läppstift och plåster på det och vips allt är bra igen. nu ska jag ut och jogga! hahhahaa dör jag har börjat jogga. alltså när jag tänker mig mig själv jogga så tänker jag en stor flaxande brud med svettet rinnande ner i lösögonfransarna och vrickade fötter i platåskorna haha men det är faktiskt skoj! xoxo evil boy 4 liiiife

Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

  1. Men snygg jacka!!! Jag har en sjömansjacka som är köpt i nån bondagexxxbög-shop i Berlin men den är lite väl stor. Och ofta du inte packade ner klackskor kvinna?! Skäms! Jag flyttar till gbg första maj! Eller vi får lägenheten då men vi ska måla lite och så först. Det kommer att bli asgrymt, du får komma och hälsa på.

    SvaraRadera
  2. Åh, jag köpte en sån där jacka förra veckan, men här kostade den 399! Vill också shoppa i Luxemburg.

    SvaraRadera
  3. Haha, jaha, trodde allt bara var asbilligt i Luxemburg. Hoppas verkligen att den inte har hamnat på rea en vecka efter att jag köpte den.

    SvaraRadera