onsdag

TADAAA vi har en vinnare! eller okej vi har två


Jag heter bland annat Agnes Bergendahl och vem var först med det om inte Sandra!!! grattis sandra du får en bedömning och kritisk granskning av din blogg!!! den heter mellankrigen och då undrar man ju jaha är det här en sån där krigsblogg, och mellan vilka krig, första och andra eller? nä det är för många hipsters för att vara trettiotal. mitt tips till dig är: sluta hänga med alla de där hippiesarna, det enda de är ute efter är ditt knark och din linssoppa.
och vinnare nummer två som kunde hela mitt namn(agnes linnéa cecilia bergendahl) är tadaataddaa hurra hurra josefin!!! hennes blogg är såhär: hej jag är tjej som just börjat blogga men är fem år sen med det så jag är typ trettio nu och jag gillar parlamentet förlåt, din blogg är säkert jättefin men efter att sett vinnarblogg nummer ett ovan här så är din blogg rätt törr. fast snygg är du och bra lockar kan du göra i håret ditt!

3 kommentarer:

  1. Hahahahahahaha! Fan, mitt i prick. Jag är för gammal för att börja vara cool och pretto, för bitter för att skriva ljuva dikter och för stressad för att hinna ta snygga kort på allt. Men ja, jag är ju i alla fall lite snygg.

    SvaraRadera
  2. Hahaha åh, tack för tipset!

    SvaraRadera
  3. hahah vad är ditt problem tjockis? leker fett bra på att blogga osv..

    SvaraRadera